• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Club Confrater

Club Confrater

Kan u nog besparen op uw energiefactuur?

Met veel trots stelt Onafhankelijk Adviesplatform zijn partner Club Confrater voor. Club Confrater is een studentenvereniging uit Gent. Ze brengen studenten samen van verschillende richtingen en streken. U kan ze geregeld terugvinden in hun geliefde clubcafé Confrater voor een frisse pint of een leuke activiteit. Club Confrater draagt vriendschap hoog in het vaandel en er ontstaan bij Club Confrater dan ook vriendschappen voor het leven. Wij bij Onafhankelijk Adviesplatform kunnen dit alleen maar aanmoedigen. Door een jaarlijkse check uit te voeren helpen wij, als trotse partner, de energiefactuur zo laag mogelijk te houden. Daarbij ontvangt u als lid van Club Confrater kortingen en exclusieve voordelen.

Jaarlijkse check-up van de energietarieven

Wij helpen u graag met het zoeken naar de voordeligste energieleverancier. Aan de hand van een uitgebreide energiescan en een jaarlijkse check kunnen wij uw energiefactuur jaar na jaar verlagen. Wij staan bij het Onafhankelijk Adviesplatform klaar om er voor te zorgen dat u niet langer teveel betaalt. Bovendien zijn wij niet verbonden aan leveranciers, op die manier kunnen we u onafhankelijk het best mogelijk advies geven. Upload nu een recente energiefactuur en wij gaan er onmiddellijk mee aan de slag. Via een unieke en onafhankelijk analyse kunnen wij een volledig vrijblijvend voorstel doen om uw factuur vaak met meer dan 15% te verlagen. Waar wacht u nog op?

Hoe gaan we te werk?

Als je als lid van een vereniging met het Onafhankelijk Adviesplatform de overstap maakt naar een goedkopere energieleverancier, dan profiteert jouw vereniging van een aantrekkelijke premie. Op die manier bespaar je op jouw energiefactuur én kan je op een makkelijke manier jouw vereniging steunen.

Gratis analyse

Aan de hand van een kosteloze analyse van uw huidige facturen, kunnen wij u inlichten over kortingen en acties om uw factuur tot wel 15% te verlagen.

Vrije keuze

Het is aan u om te beslissen om door te gaan met ons voorstel of niet. Dit is volledig vrijblijvend.

Zorgeloze overstap

Over de administratie moet u zich alvast geen zorgen maken, dit nemen wij bij het Onafhankelijk Adviesplatform volledig voor onze rekening.

Steun je vereniging

Na het overstappen krijgt uw vereniging een mooi bedrag op hun rekening. Op die manier wint u èn uw vereniging erbij.

Gratis energie manager voor leden

Ziet u een overzicht van uw energieverbruik op elk moment van de dag wel zitten? Met het Energie Manager platform kan u zien wat uw stroomgebruik is, wat uw teruglevering is en hoeveel gas u verbruikt. Als partner van Onafhankelijk Adviesplatform krijgt u dit ter waarde van 75 euro volledig gratis. U hoeft geen apparaatje te installeren, door een eenvoudige connectie aan de hand van een API met Fluvius kunnen de gegevens simpelweg opgehaald worden. De Energie Manager werkt op alle slimme en oude meters.

Gezelligste caféclub te Gent en omstreken 

CLUB CONFRATER

Start vandaag nog en Steun je vereniging

Onafhankelijk Adviesplatform houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit