over ons

Onze missie? Uw energiefactuur
verlagen!

Ons team gaat er altijd voluit voor, zodat ze u de beste service en tarieven kunnen aanbieden.

Samen hebben wij meer dan 10 jaar ervaring:
Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander.
Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u een straf voordeel doet op uw facturen.
Alle administratie wordt u uit handen genomen.
Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z.

Waarom Onafhankelijk Adviesplatform?

Wat zeggen onze klanten?

Wij helpen in het verlagen van uw energiefactuur

Door de vrije mededinging op de energiemarkt moeten leveranciers competitieve tarieven en een goede service aanbieden. En dat is goed nieuws voor de verbruiker! Helaas weten heel wat verbruikers nog niet te profiteren van het herschapen energielandschap. Het is zo complex dat vele bedrijven er kop noch staart aan krijgen en dus maar bij hun goede oude leverancier blijven. Of lukraak de energieleverancier kiezen die het luidste roept. En zo een pak besparingen mislopen.

Als energie-experten konden we het letterlijk niet langer aanzien. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de markt door en door. Wij vinden dat iedereen recht heeft om van de verlaagde tarieven te kunnen genieten. En daarom helpen wij bedrijven hun energiefactuur te verlagen en ook laag te houden.

Waarom kiezen voor het Onafhankelijke Adviesplatform?

Andy De Bondt – zaakvoerder spreekt met passie over zijn doel

“Met mijn jarenlange ervaring heb ik vooral vaak gezien hoe het niet moet. Er zijn veel sales- en marketingkantoren die hun klanten een leverancier opdringen. En het enige wat voor hen telt, is de bijhorende commissie opstrijken. Daardoor zijn er heel wat bedrijven die het beste tarief mislopen.”

“Wij willen een totaaloplossing bieden, omdat veel bedrijven de markt niet kennen. Met onze expertise zijn we perfect geplaatst om bedrijven daarin bij te staan. Wij gaan niet alleen het energietarief aanpassen, maar gaan ook op zoek naar de energievreters door middel van een energiemonitor. Zo werken we aan optimalisatie op lange termijn.”

Klanten vertellen

Top!

Overzichtelijke en volledige informatie gekregen van een vriendelijke dame.
- genk

Goed geholpen!

Goed geholpen, zeer snel en heel vriendelijk!
- Sint niklaas

Vlotte overschakeling

Op 12 april is Arne bij ons langs geweest. Na onze facturen te bekijken blijkt nu dat we bij een dure leverancier zaten. Wij hadden hier geen weet van, we zaten al 6 jaar bij dezelfde. Door Arne zijn advies en door over te schakelen kunnen we nu per jaar 250 euro besparen. En volgend jaar komt Arne terug om opnieuw de vergelijking te maken. Topkerel!
- Merelbeke

Super tevreden

Deze jongen was correct op tijd en deed moeite voor ons
- Maasmechelen

Goede uitleg en uitstekende service

Duidelijke klare taal, snel, voordelige prijzen en super goede service. Heel tevreden van de dienst.
- Evergem

ondersteuning op maat

Een afspraak is zo gemaakt, en kan via mail of telefonisch. correcte doorverwijzing en zelf geen werk. top en altijd in ons voordeel. advies op maat en zeer klantvriendelijk
- Brecht

een tegelijk zakelijke en aangename ervaring.

David was stipt op tijd volgens de afspraak. met in achtneming van de coronaregels werden de mogelijkheden helder en gestructureerd overlopen zodat de beslissing om van leverancier te veranderen erg logisch overkwam. David is tegelijk professioneel correct en toch minzaam en natuurlijk vriendelijk.
- Wijnegem

Kort krachtig en to the point

Ik kreeg Adrian op bezoek nadat hij mijn dochter een advies verschaft had over haar energiecontract. Het contact was aangenaam, responsief, beleefd en kwam snel to the point. Ondanks dat ik Adrian verteld had dat ik qua Corona een volledig veilige omgeving had met verluchting etc stond hij er op om zijn mondmasker op te houden. Ik apprecieer dat.
- Oudsbergen

Eindelijk een echte onafhankelijke energie analyse!

Adviseur was correct en duidelijk, verschillende energie leveranciers voorgesteld. Ik heb een gratis energie manager gekregen zodat ik mijn verbruik en kosten kan nakijken. Tot volgend jaar!
- Bornem

Efficient

Zeer tevreden over David zijn jaarlijkse energie analyse.
- Brasschaat
83 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10