• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn populair en een mooie investering. De belangrijkste voordelen van zonnepanelen zijn dat je er geld mee kan besparen op je energiefactuur en dat zonne-energie natuurlijk beter is voor het milieu. Gemiddeld heb je de zonnepanelen terugverdiend in een tijdspanne van 6 tot 7 jaar.

Waarmee helpen wij u?

01/ Beste rendement

Vind een voordeligere energieleverancier die bij u past en bespaar zo geld uit voor andere zaken.

02/ Offerte op maat

Van de kleinste energiebesparingen tot een volledig duurzame woning! Ontdek hoeveel energie jij kan besparen.

03/ Uitvoering

Streef naar een duurzamer leven en ontdek wat u kan ondernemen om het verschil op uw energiefactuur te zien.

04/ Opvolging

Meer dan ooit wordt het belangrijk om uw energie op de voet te volgen. Verbeter uw energieverbruik en merk het verschil op uw factuur.

Werking van zonnepanelen

Zonnepanelen wekken elektriciteit op uit daglicht. De plaatsing ervan gebeurt meestal op het dak van een gebouw, in uitzonderlijke gevallen op een aparte installatie. Zonnepanelen maken gelijkstroom, die vervolgens door een omvormer in wisselstroom wordt omgezet.

De kans bestaat dat zonnepanelen meer stroom opleveren dan dat je op dat moment nodig hebt. Dit overschot aan stroom gaat dan naar het elektriciteitsnet. Wanneer je elektriciteitsvraag groter is dan de productie op dat moment, haal je gewoon stroom van het net.

Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn nog steeds een interessante en rendabele investering. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom dat het geval is, bij Onafhankelijk Adviesplatform leggen we u dat met plezier uit. Doordat er steeds meer onderzoek gevoerd wordt naar zonnepanelen, blijft de kwaliteit stijgen en gaan zonnepanelen steeds langer mee. Een zonnepaneel op de dag van vandaag kan tot 30 jaar lang mee gaan. Daarnaast blijft de prijs van zonnepanelen zelf dalen. Een zonnepanelen-installatie is dan momenteel ook zeer voordelig.

Ontvang een premie tot 750 euro
Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen? Dan ontvangt u een premie tot maar liefst 750 euro. U ontvangt een premie van 150 euro per kWp voor installaties tot maximaal 4 kWp en bijkomend 75 euro voor de rest van het vermogen tot 6 kWp. We leggen het even uit met een voorbeeld: een gemiddeld huis wekt ongeveer 4 kWp op, dit komt neer op een premie van 600 euro. Hou er rekening mee dat deze premies een uitstervend soort zijn, het is dus aangeraden om er nog snel gebruik van te maken voor het niet meer kan.

Gecertificeerde plaatsers

Voor de plaatsing van jouw zonnepanelen werken wij steeds samen met gecertificeerde plaatsers. Afhankelijk van jouw aanvraag, regio, benodigdheden, … selecteren wij op basis van jouw dossier de juiste partij en bezorgen wij jou hiervoor een offerte. Wij zorgen er eveneens voor dat er een technische controle plaatsvindt voor de installatie van de zonnepanelen. Na plaatsing zal er nog een keuring plaatsvinden van een extern controleorganisme waarvoor wij ook de nodige zaken in orde brengen?

Ons aanbod op een rijtje

MONOKRISTALLIJN

  • De zonnecellen in dit soort zonnepaneel bestaan uit één kristal. Deze zonnepanelen hebben het hoogste rendement.
  • De beste keuze voor bewoners die het maximale rendement willen behalen uit een woning met een klein dak.

POLYKRISTALLIJN

  • In dit soort zonnepaneel bevinden zich zonnecellen die bestaan uit meerdere grove kristallen, het lijkt een gebroken schervenpatroon.
  • De polykristallijne zonnepanelen bieden een redelijk hoog rendement en zijn voordelig geprijsd.

AMORF

  • In dit soort zonnepaneel wordt amorf silicium gebruikt. Ze zijn goedkoop en bovendien zijn de zonnepanelen erg buigzaam.
  • Deze dunne-film panelen worden dan ook vaak gebruikt voor voer- en vaartuigen, denk maar aan bussen en zeilboten.

GLAS-GLAS

  • Dit soort zonnepanelen zijn relatief nieuw op de markt, maar hebben wel een langere levensduur dan alle andere soorten.
  • Bij glas-glas zonnepanelen geniet u langer van een hogere opbrengst tijdens de levensfase van de zonnepanelen.

“de goedkoopste energie is die je niet gebruikt”

Andy De Bondt | zaakvoerder spreekt met passie over zijn doel

Ontvang van ons een offerte op maat en start onmiddellijk met sparen!

Onafhankelijk Adviesplatform houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

Wil je nog extra energie besparen?

Thuisbatterij

Lees meer

Warmtepompboiler

Lees meer

Isolatie

Lees meer

Laadpalen

Lees meer

Infrarood panelen

Lees meer

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

Weinig goede ervaring

Geachte, mijn ean code geven kan ik wel 541448860001472251 zoals gevraagd, facturen heb ik nooit gekregen enkel datum van betaling zoals ik al melde 19/02 61,00€ 19/02 403,94€ 16/01 65,34€ 22/12/23 354,37 22/11/23 236,64 Ik hoop dat je het hier mee kunt doen, maar normaal vind ik het niet, mvg Frederick Rohnny 8620 Nieuwpooert
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Franslaan 150 Bus 402

Altijd zeer goede en snelle service!

David Struyf levert altijd topkwaliteit! Zijn analyses en voorstellen kan je blindelings overnemen. Steeds professioneel, klantgericht en to the point, dit op basis van transparante communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

Vlotte en makkelijke overstap

De adviseur David heeft me zeer goed geholpen met de overstap naar een nieuwe leverancier voor gas en elektriciteit. Het bezoekje was zeer kort, alles werd goed uitgelegd. Ikzelf moest geen stappen ondernemen, alles werd voor mij gedaan. Ik ben meer dan tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aartselaar

Aangenaam contact en vlotte service opvolging!

Na een (te begrijpen) miscommunicatie is er een verkeerd contract aangeboden (met gas, die ondertussen afgesloten is). Na dit te melden is dit bijzonder vlot aangepast en afgehandeld geweest. Top service wat mij betreft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2920 - Kalmthout

deskundig en snel advies en actie

deskundig en snel advies en actie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Temse

Goed

Vlot
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schilde

Vriendelijk te woord gestaan , duidelijke uitleg !

Na mijn initieel prettig telefonisch onderhoud met uw medewerker David , werd ik snel via e-mail gecontacteerd . Snelle afhandeling Top- service !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ekeren

ik betaal volgens mij te veel

ik ben met 12euro opgeslagen per maand
Zou je ons aanbevelen? Nee
- antwerpen

vlot

Elk half jaar ofzo neem ik even contact. Soms zijn we er uit na 2 mailtjes, getekend en al. De rest gebeurt vanzelf, afrekening, domiciliëring stop en start... Wanneer ik nog geen of nauwelijks voordeel kan doen zeggen ze het ook of geven advies om tegen dan nog eens contact op te nemen dan of dan. In heb begin van de covid stonden de prijzen historisch laag, toen hebben ze me zelfs zelf gecontacteerd en heb ik vast prijs voor 2 jaar kunnen zetten. Ik zou daar zelf nooit aan gedacht hebben. Ze waren daar toen heel erg van overtuigd en ja, achteraf kwam de energieprijsstijging nav de oorlog in Oekraïne, zo heb ik toen toch wel heel veel bespaard. Ik verander dikwijls van leverancier, maar nooit van Suzan ;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Werchter

Heel aangename ervaring

Het bezoek van de adviseur duurt niet lang, wat ideaal is. Hij bekijkt snel welk huidig contract je hebt en hoe je dit kan verbeteren. De aansluiting bij een nieuwe leverancier doen zij zelf dus je hoeft zelf niets meer te doen. Ik ben heel tevreden van de werkwijze.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Edegem

Zeer tevreden

Een vast contract voor 3 jaar juist voor de crisis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Temse

sterk werk, degelijk advies

sterk werk, degelijk advies zeker wat betreft electriciteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wijnegem

Eindelijk iemand aan de lijn zonder hollands accent en/of half zijn gats nederlands

Bij deze mij laten overtuigen door hogervermelde. De toekomst zal uitmaken of het een goede beslissing was. Ondertussen een mail gehad over de dalende gasprijzen en stijgende distributiekosten. Waarom hier geen grafiekje bijzetten over de laatste maanden dat deze kosten dalend en stijgend waren ?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schilde

schitterend

direct gedetailleerd advies gekregen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Niklaas

Zeer goede ervaring gemaakt.

Ik ben 3 jaar geleden voor de eerste keer in 40 jaar overgestapt door jullie advies en zo ben ik aan de energie crisis ontsnapt met een super goed contact waarvoor dank!!!. Ik krijg geduldig één zeer goede uitleg en worden mijn vragen vriendelijk beantwoord. Ik heb al 2 huishoudens kunnen overtuigen om ook de overstap te maken. Geen betere reclame dan mond op mond reclame. Ik ben een tevreden klant!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stabroek

Top evaluatie ivm stroomprijzen

Ieder jaar opnieuw, prachtige vergelijking ivm stroomprijzen volgens leverancier en wat het beste tarief in uw situatie zou zijn. Wij zijn altijd uiterst tevreden over ons tarief voorstel van onze adviespersoon.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Torhout

professionele uitleg

Zoals ieder jaar volg ik de aanbevelingen van MANU
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buizingen

Super

Beste, Wij zijn tot nu toe zeer goed geholpen geweest door Adviesplatform,ivb een electriciteit contract. Ik zal dit zeker verder vertellen. Mvg Geert Hoefman
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwalm

probleem volledig met jullie hulp opgelost!! Dank je wel Sary en Kristien

Probleem van terug betaling door Luminus volledig met jullie hulp opgelost!! Dank je wel Sary en Kristien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-truiden

onafhankelijkadviesplatform blijft met je meedenken

problematiek met leveranciers wordt uitgezocht en de juiste oplossing aan gegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lint
167 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit