• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Sponsoring

Sponsoring

Jouw vereniging steunen en tegelijkertijd zelf heel wat besparen op je energiefactuur? Dat kan!

Concreet betekent dit:

Als je als lid je vereniging selecteert en via deze pagina overstapt van energieleverancier, dan krijgt jouw favoriete vereniging hier een mooie vergoeding voor. Een makkelijke manier om je vereniging te steunen.

Maar overstappen van energieleverancier is niet enkel interessant voor de vereniging, ook jij en je gezin profiteren ervan. Door over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier, bespaar je gemiddeld 25% op je energiefactuur. Zo profiteren alle partijen van deze mooie samenwerking.

Dit alles doe je zorgeloos, want wij brengen jo overstap van A tot Z in orde. Als onafhankelijke partner van alle energieleveranciers, kunnen we deze dienst gratis aanbieden. Wij ontvangen per overstap een administratieve vergoeding van de leveranciers, dus kunnen we onze klanten gratis bedienen.

Waarom zou je het niet doen?

Hoe gaan we te werk?

Als je als lid van een vereniging met het Onafhankelijk Adviesplatform de overstap maakt naar een goedkopere energieleverancier, dan profiteert jouw vereniging van een aantrekkelijke premie. Op die manier bespaar je op jouw energiefactuur én kan je op een makkelijke manier jouw vereniging steunen.

Stap 1

Selecteer je favoriete vereniging.

Stap 2

Vul het formulier in en stap gratis over van energieleverancier

Stap 3

Na het overstappen krijgt je vereniging een mooi bedrag op hun rekening!

Wil je zelf jouw vereniging inschrijven?

  • Geen kosten voor je vereniging
  • Hulp bij promotie en communicatie
  • Eigen pagina om leden op te volgen
  • Account in slechts 10 minuten opzetten
  • Geen verplichtingen voor je leden, alles is volledig vrijblijvend

Overtuigd van deze win – win aanpak? Schrijf jouw vereniging dan nu in via onderstaand formulier en creëer een unieke band tussen jouw vereniging en haar leden.

Start vandaag nog en Steun je vereniging

Onafhankelijk Adviesplatform houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit