Sponsoring

Steun je vereniging

Jouw vereniging steunen en tegelijkertijd zelf heel wat besparen op je energiefactuur? Dat kan!

Steun gratis je vereniging.

Schrijf je eigen vereniging in.

Concreet betekent dit:

Als je als lid je vereniging selecteert en via deze pagina overstapt van energieleverancier, dan krijgt jouw favoriete vereniging hier een mooie vergoeding voor. Een makkelijke manier om je vereniging te steunen.

Maar overstappen van energieleverancier is niet enkel interessant voor de vereniging, ook jij en je gezin profiteren ervan. Door over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier, bespaar je gemiddeld 25% op je energiefactuur. Zo profiteren alle partijen van deze mooie samenwerking.

Dit alles doe je zorgeloos, want wij brengen jo overstap van A tot Z in orde. Als onafhankelijke partner van alle energieleveranciers, kunnen we deze dienst gratis aanbieden. Wij ontvangen per overstap een administratieve vergoeding van de leveranciers, dus kunnen we onze klanten gratis bedienen.

Waarom zou je het niet doen?

Hoe gaan we te werk?

Als je als lid van een vereniging met het Onafhankelijk Adviesplatform de overstap maakt naar een goedkopere energieleverancier, dan profiteert jouw vereniging van een aantrekkelijke premie. Op die manier bespaar je op jouw energiefactuur én kan je op een makkelijke manier jouw vereniging steunen.

Group 310

STAP 1

Selecteer je favoriete vereniging.

Group 108

STAP 2

Vul het formulier in en stap gratis over van energieleverancier

Group 109

STAP 3

Na het overstappen krijgt je vereniging een mooi bedrag op hun rekening!

Start vandaag nog en
Steun je vereniging

Wil je zelf jouw vereniging inschrijven?

Overtuigd van deze win – win aanpak? Schrijf jouw vereniging dan nu in via onderstaand formulier en creëer een unieke band tussen jouw vereniging en haar leden.

Schrijf vandaag nog je
vereniging in