• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Wij matchen elke ambitie, groei en transformatie aan de juiste subsidies

Zowel op Europees, federaal als regionaal niveau zijn heel wat subsidies beschikbaar voor startende, middelgrote en grote bedrijven. In samenwerking met onze partner A-Chief screenen we voor welke subsidies je in aanmerking komt en begeleiden we je doorheen de volledige aanvraag en opvolging. 

Net als het Onafhankelijk Adviesplatform adviseren zij dagelijks ambitieuze ondernemers door hen wegwijs te maken in het complexe subsidielandschap. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek detecteren ze subsidiekansen. Ze schrijven ijzersterke dossiers en ontzorgen bedrijven in het volledige subsidietraject van a tot z. Voor de meeste subsidiedossiers werken ze volgens het no-cure-no-pay principe. Als de subsidie niet verzilverd wordt, dan moet je voor deze dienstverlening niets betalen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw project of bedrijf en zorg ervoor dat jij kan focussen op waar je goed in bent: ondernemen en groeien.

Innoveren

Elke ondernemer moet innoveren om zijn of haar bedrijf mee te laten evolueren in een steeds sneller veranderend ondernemerslandschap. Voor een innovatief verbetertraject of vernieuwend product, dienst of businessmodel kan een bedrijf subsidies aanvragen

Haalbaarheidsstudie, onderzoeksproject, ontwikkelingsproject, kmo-groeisubsidie, vrijstelling bedrijfsvoorheffing O&O, Horizon, .Interreg, …

Internationaliseren

Ben je als bedrijf al actief in het buitenland, maar zie je een opportuniteit in het aanboren van nieuwe markten en heb je hierbij nood aan strategisch advies? Wil je als nieuwe speler op de exportmarkt een strategisch medewerker aanwerven die een effectieve go-to-marketstrategie kan uitwerken?

Kmo-groeisubsidie internationaliseren, ontwikkelen en vertalen digitale website of bedrijfsfilm, starterspakket internationalisering, prospectiereizen, deelname buitenlandse beurzen en niche-events, openen prospectiekantoor, …

Digitaliseren

Wil jij je bedrijfsprocessen slimmer maken als efficiënte hefboom of optimalisatie voor je onderneming? Er zijn diverse mogelijkheden om de digitale maturiteit van je bedrijf te verhogen en te optimaliseren door gebruik van data, AI, algoritmes, slimme sleuteltechnologieën.

Kmo-groeisubsidie, digitale internationale bedrijfscommunicatie, ontwikkelingsproject, O&O haalbaarheidsstudie, …

Circulair en duurzaam ondernemen

Duurzaam en circulair ondernemen is niet langer een hype, maar wel een must voor elk bedrijf. Afvalstoffen hergebruiken en zo de materiaalkringloop sluiten of investeren in een innovatieve technologie om het afvalwater dat je bedrijf produceert te reduceren of te recycleren, … de mogelijkheden zijn eindeloos.

Strategische ecologiesteun, ecologiepremie+, GREEN investeringssteun, haalbaarheidsstudie, ontwikkelings- en of onderzoeksproject, kmo-groeisubsidie, …

Investeringen

Elke ondernemer moet innoveren om het bedrijf mee te laten groeien met de veranderingen die er doorheen de tijd optreden. De overheid wil daarom ook Vlaamse bedrijven ondersteunen die investeren in een innovatief en ecologisch verbetertraject.

Strategische transformatiesteun, ecologiepremie+, strategische ecologiesteun, GREEN investeringssteun, ontwrichte zonesteun, …

Tewerkstelling

Door te investeren in de ontwikkelingsmogelijkheden van het personeel creëert een bedrijfsleider kansen om te groeien in kwaliteit en verbetert automatisch de productiviteit en het werkplezier.

Ontwrichte zonesteun, recuperatie RSZ en bedrijfsvoorheffing, Vlaamse ondersteuningspremie, werkbaarheidscheques, Belspo, ESF 

Meer informatie?

Wil je graag weten voor welke subsidies jouw project of onderneming in aanmerking komt, vraag dan snel een vrijblijvende subsidiescan aan.

Je kan ook zelf in 2 minuten ontdekken voor welke subsidies jouw bedrijf in aanmerking komt.

Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit