oap friends

Vrienden besparen op hun energiefactuur

Laat je vrienden net als jij besparen op hun energie en ontvang een waardebon als jouw vrienden effectief de overstap maken naar een andere energieleverancier.

Hoe word ik OAP Friends?

Word OAP Friends en profiteer.

Waarom jij OAP Friends wordt?

Wel, dat is eenvoudig omdat niet alleen jouw vriend(in) heel wat gaat besparen op zijn energiefactuur, maar het jou ook per vriend een kortingsbon van € 10 korting oplevert!

Het principe is glashelder: breng een vriend, familielid of kennis aan en voor elk getekend contract, krijg jij een waardebon van €10. Hoe meer vrienden je maakt, hoe meer waardebons jij opstrijkt. Geef je twee EAN codes door, dan ontvang je zelfs een bon van  €25.

Hoe word ik OAP Friends?

We houden het makkelijk, vrienden maken is niet moeilijk.
In 3 stappen sleep jij je waardebon in de wacht.

Group 107

STAP 1

Nodig een vriend uit

Speel onze website door aan je vriend(in) en geef je email of naam mee. Zo kan hij/zij zich aanmelden en jouw gegevens vermelden. Zo staan jullie officieel geregistreerd als vrienden.

Group 108

STAP 2

Je vriend(in) verdient

Al snel zal je vriend(in) merken dat hij/zij heel wat op zijn/haar energiefactuur bespaart. Beschouw het gerust als jouw goede daad en reken alvast op een supergelukkige vriend(in) met meer budget.

Group 109

STAP 3

Strijk jouw waardebon op

Zijn we van start gegaan met je vriend(in), is het contract ondertekend en begint hij/zij te besparen, dan bezorgen we jou de waardebon van 10 euro. Mooi meegenomen, toch?

De Kadonation cadeaubon

Het Onafhankelijke Adviesplatform heeft ervoor gekozen om samen te werken met Kadonation voor de waardebonnen. De Kadonation cadeaubon is een universele cadeaubon. Je kan hem gebruiken in meer dan 1000 deelnemende online winkels.

Voordelen:

Word klant en profiteer
van de prijzen van OAP