• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Energiebespaarders: Kleine investering, grote besparing!

Energie besparen kan heel eenvoudig zijn. Als je weet waarop je moet letten… Laat het Onafhankelijk Adviesplatform je op weg helpen. Verschillende manieren om slim te besparen op je energierekening hebben wij hier netjes bij elkaar staan. Ontdek hoe je al met een paar aanpassingen de baas blijft over je energieverbruik.

Energiebesparende producten.

01/ Gadgets

Energiebesparende gadgets zijn slimme tools ontworpen om je energieverbruik te minimaliseren en de efficiëntie van je huis te verbeteren. 

Lees meer

02/ Verwarming

Deze apparaten optimaliseren het verwarmingsproces, zodat er minder energie nodig is om een comfortabel binnenklimaat te handhaven.

Lees meer

03/ Dagelijks gebruik

Deze producten helpen je dagelijkse energieverbruik te verminderen door slimme technologie die automatisch energie bespaart. 

Lees meer

04/ Isolatiematerialen

Door effectief te isoleren, verlaag je niet alleen de verwarmings- en koelkosten, maar draag je ook bij aan een comfortabeler binnenklimaat. 

Lees meer

01

Gadgets

Energiebesparende gadgets zijn slim ontworpen hulpmiddelen die je energieverbruik aanzienlijk verminderen en je huis efficiënter maken. Slimme thermostaten passen automatisch de temperatuur aan, LED-lampen gebruiken minder stroom, en slimme stekkers schakelen apparaten volledig uit om verspilling tegen te gaan. Deze innovaties dragen niet alleen bij aan een lagere energierekening, maar bevorderen ook een duurzamer huishouden. 

 Thermostaat

Thermostaat

Een slimme thermostaat is een geavanceerd apparaat dat helpt om de verwarming in huis efficiënt te regelen. Door verbinding te maken met internet kan het de temperatuur automatisch aanpassen. Warm weer buiten? Dan kan de verwarming uit. Kom jij elke woensdag pas om 19 uur thuis? Dan schiet de verwarming in de winter dan pas aan. 

Bekijk alle producten
 Thermostaat knoppen

Thermostaat knoppen

Slimme thermostaatknoppen zijn een innovatie in huisautomatisering waarmee je individuele radiatoren kunt regelen via een smartphone-app of spraakassistent. Deze knoppen stellen gebruikers in staat om de temperatuur in verschillende kamers afzonderlijk in te stellen. 

Bekijk alle producten
Slimme stekkers

Slimme stekkers

Maak je huis slimmer met slimme stekkers! Deze handige gadgets geven je controle over je apparaten, waar je ook bent. Bespaar energie door apparaten uit te schakelen wanneer ze niet nodig zijn en monitor je verbruik via je smartphone. 

Bekijk alle producten
Airco's

Airco's

Upgrade naar een airco en geniet van perfecte koelte met maximale energie-efficiëntie! Slimme airconditioners zijn uitgerust met geavanceerde technologie die de temperatuur automatisch aanpast aan jouw voorkeuren en de weersomstandigheden. 

Bekijk alle producten
Elektrische kachels

Elektrische kachels

Ontdek de toekomst van verwarming met elektrische kachels! Deze kachels bieden niet alleen efficiënte en snelle verwarming, maar ook complete controle over je huiscomfort via je smartphone of tablet. 

Bekijk alle producten

02

Verwarming

Energie besparen op verwarming is essentieel voor zowel kostenbesparing als impact op het milieu. Het installeren van een programmeerbare of slimme radioventilator kan significant bijdragen aan energiebesparing, door alleen te verwarmen wanneer het nodig is.  

Ontdek alle producten

Elektrische kachels

Radiatorventilatoren

03

Dagelijks gebruik

Optimaliseer je energieverbruik met energiebesparende producten, ideaal voor dagelijks gebruik. Denk maar aan LED-lampen en energiezuinige electro. Bespaar slim met apparaten zoals koelkasten die minder energie gebruiken in daluren en wasmachines met eco-programma’s. Goed voor zowel je protemonnee als voor de planeet!  

Zuinige electro

Zuinige electro

Van geavanceerde wasmachines en droogkasten met eco-standen tot energie-efficiënte koelkasten en vaatwassers, deze producten combineren topprestaties met uitzonderlijke energiebesparing. Maak vandaag nog de overstap naar zuinige apparatuur en ervaar de voordelen van een groener huishouden! 

Bekijk alle producten
LED Lampen

LED Lampen

Met LED-lampen verlaag je direct je energiekosten! Deze lampen bieden superieure verlichtingskwaliteit terwijl ze tot 90% minder energie gebruiken dan traditionele gloeilampen. Met andere woorden: de perfecte keuze voor iedereen die wil besparen op hun elektriciteitsrekening!  

Bekijk alle producten

04

Isolatiematerialen

Maximaliseer de energie-efficiëntie van je woning met onze hoogwaardige isolatiematerialen, zoals glaswol, steenwol, en polystyreenschuim. Deze topisolatoren beperken de warmteoverdracht, verlagen je verwarmings- en koelkosten, en verbeteren het binnenklimaat van je huis. Kies voor onze duurzame isolatieoplossingen en geniet niet alleen van verminderde energiekosten maar ook van een verlaagde ecologische voetafdruk. 

Ontdek alle producten

LED Lampen

Dak/muur/vloer/kruipruimte

Kunnen wij je verder helpen?

Onafhankelijk Adviesplatform houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit