• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Hoe ontsnapt u dit jaar aan stijgende energieprijzen?

Het lijkt de laatste jaren een trend: de energieprijzen gaan ieder jaar systematisch omhoog. Maar hoe komt dat en wat kunt u eraan doen? Ongetwijfeld spelen de koude wintermaanden een hoofdrol. De vraag naar energie piekt tijdens de winter en de prijzen worden telkens evenredig aangepast. Gelukkig helpt ons adviesplatform u op weg naar besparing.

Oorzaken stijgende prijzen

Een nieuw jaar brengt vaak een stijging in energieprijzen mee. De hoofdreden daarvoor is dat de vraag tijdens de wintermaanden stijgt, maar het aanbod niet zozeer. Eind vorig jaar is des te meer gebleken dat kernenergie een wisselvallige factor blijft, met een dreigend stroomtekort tot gevolg. Energie mag voor ons dan een vanzelfsprekendheid lijken, het is des te meer gegeerd omdat het aanbod niet altijd aan de vraag kan beantwoorden.

In België hebben we verder last van een erg wisselvallig klimaat, wat de opbrengst uit groene energie onzeker maakt. Om met alles rekening te houden, kopen energieleveranciers soms veel energie aan op het laatste moment, wat duurder uitvalt. Bovendien betalen energieleveranciers over het algemeen zo’n 35% meer op elektriciteit die ze vandaag willen aanbieden dan een half jaar geleden. Dit alles maakt dat ze ook hun prijzen voor de eindgebruiker zullen opdrijven.  

Vermijd een hogere energiefactuur

Wilt u toch graag aan kostenbesparing doen? Dan vergelijkt u best voldoende energieleveranciers. Op die manier kunt u de leverancier kiezen die vandaag het best aansluit bij uw persoonlijke situatie, en realiseert u al snel een significante besparing. Veel energieleveranciers werken met een contract dat stilzwijgend verlengd wordt, terwijl dit voor u al lang niet meer het voordeligste aanbod op de markt is.

Wacht dus niet af tot die hoge energiefactuur in de bus valt, maar zet de nodige stappen om een prijsverhoging te vermijden. Ons onafhankelijk adviesplatform helpt u er graag bij.

Meer besparing dankzij Onafhankelijk Adviesplatform

We zijn dé partner in energie, de veranderende markt kent geen geheimen voor ons. Prijsschommelingen zijn er altijd, de energiemarkt is nu eenmaal voortdurend in beweging. Veranderingen qua tarieven, voordelen en promoties volgen we van dag tot dag op de voet. Op die manier verzekeren we u een persoonlijk en objectief advies, en realiseert u in no time het meest voordelige contract dat beantwoordt aan uw profiel.

Wilt u ook iets doen aan uw torenhoge energiefactuur? Neem contact op en verkrijg vrijblijvend energie-advies op maat.

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

zeer goed

je mag terug komen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arendonk

prima ! Direkt en zonder blabla !

vorige regel is toch duidelijk ?!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geel

professioneel

de persoon heeft zijn werk gedaan zoals het moet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Londerzeel

Stipt

Aangename medewerkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beirinckx

prijsvergelijking tussen de verschillende leveranciers

Verschillende jaren kwam er een persoon aan huis en ik dacht dat er ook iemand ging langskomen om met hem een gesprek te kunnen aangaan over de gas en elektriciteitsprijs. Nu telefoneert men op het afgesproken uur en doet men zo de conversatie. Is toch in mijn ogen iets heel anders dan persoonlijk contact.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk

het vertrouwen waard

al enkele jaren met jullie actief en altijd tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beernem

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Torhout

proffessioneel

Professioneel uitgelegd en onderhandeld. prima voor mijn geldbeugel. Toch een organisatie die de dieven de les spelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herfelingen

Goede opvolging en vlotte service

Er wordt gezorgd voor een beste en goedkoopste keuze.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverlo

Stipte afspraak en vriendelijke professionaliteit.

De vertegenwoordiger maakt een vlotte maar tegelijk professionele indruk. De uitleg over de te maken keuzes is begrijpelijk en degelijk onderbouwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Laet

Vlotte en goede service

Goede hulp bij het kiezen van een nieuwe leverancier. Makkelijk om over te stappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geel

Zeer vlot verlopen

Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boortmeerbeek

Nooit geen miserie mee gehad

Zijn steeds heel vriendelijk aan de telefoon. Adrian is n topkerel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TURNHOUT

Pijnpunten zwart op wit blootgelegd

Ons huis werd door Gunter gescand. Prima of afspraak, en goed verkennend gesprek. Na een tweetal uurtjes het huis scannen kort de bevindingen besproken en een tiental dagen later een uitgebreid verslag gekregen. Heel interessant hierbij is dat per voorgestelde investering de geschatte kost tegenover de besparing in Kwh wordt gezet. Waar wij in ons geval gedacht hadden dat dakisolatie het grootste rendement zou geven, bleken de binnenmuren en kruipkelder isoleren een grotere prioriteit. Erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoten

correcte en accurate bemiddeling met gunstig resultaat

Dankzij uw vlugge tussenkomst bij de leverancier Totalenergies i.v.m. de BTW aanpassing is dit probleem tot mijn grote tevredenheid opgelost. Bedankt hiervoor . ik ga er van uit dat bij verandering van leverancier deze verklaring op eer telkens weer moet opgemaakt worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent-Wondelgem

Super service!

Hoe leuk dat ik mij nu geen kopzorgen meer hoef te maken. Op een paar minuten tijd, ben ik heel goed geholpen. Mijn energie contract is binnen de 24 uren in orde gebracht. Een goeie raad, probeer zeker om het ook te doen. Zo bespaar ik nu meer dan 40€ per maand. Energie. Be heeft mij al het nieuwe contract doorgestuurd, alsook is alles al in orde bij Fluvius! Top service!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Knesselare 9910

Super!

Ze hebben mij zeer goed geholpen met hun energie scan en andere energie tarieven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuven

Misverstand

Door een misverstand wil ik terugkomen op mijn eerste reactie. Het is inmiddels uitgeklaard en de problemen zijn opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Maasmechelen

Altijd zeer goede en snelle service!

David Struyf levert altijd topkwaliteit! Zijn analyses en voorstellen kan je blindelings overnemen. Steeds professioneel, klantgericht en to the point, dit op basis van transparante communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

Vlotte en makkelijke overstap

De adviseur David heeft me zeer goed geholpen met de overstap naar een nieuwe leverancier voor gas en elektriciteit. Het bezoekje was zeer kort, alles werd goed uitgelegd. Ikzelf moest geen stappen ondernemen, alles werd voor mij gedaan. Ik ben meer dan tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aartselaar
184 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit