• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Haal meer uit de zon met zonnepanelen

Er is de laatste tijd veel te doen geweest rond zonnepanelen en veel mensen vragen zich nu af of het nog wel de moeite is om zonnepanelen te laten installeren. Vergeet niet dat ook in 2021 zonnepanelen nog veel voordelen hebben. Wij noemen alvast vijf voordelen voor je op, zodat jij meteen aan de slag kan met het indienen van de juiste aanvragen. Hulp nodig bij het aanvragen van zonnepanelen? Twijfel dan niet om ons te contacteren, het Onafhankelijk Adviesplatform helpt je graag verder.

Ontvang een premie tot maar liefst 1500 euro

In het jaar 2021 je zonnepanelen laten plaatsen? Dan krijg je een premie van €300 per kilowattpiek voor een installatie tot 4 kWp en 150 euro voor de rest van het vermogen tot 6 kWp. Om je een idee te geven: een gemiddeld rijhuis wekt ongeveer 4 kilowattpiek op, wat neerkomt op een premie van 1200 euro. De premies voor zonnepanelen gaan jaar na jaar naar beneden. Niet te lang wachten is dus de boodschap.

Slimme sturing productie en verbruik

Bij veel bedrijven waar je zonnepanelen laat installeren krijg je gratis een apparaat waar je exact kan zien hoeveel energie je op welk moment verbruikt. Zo kan je kijken waar je meer stroom verbruikt en dus meer op kan inzetten. Ook zie je welke uren van de dag de piek- en daluren zijn, hier kan je je levensstijl aan aanpassen om het maximum uit je zonnepanelen te halen.

17 jaar gratis energie!

Het plaatsen van zonnepanelen is altijd een goed idee, je krijgt ongeveer 25 jaar lang opbrengsten van de zonnepanelen. Door de premie die je krijgt is de gemiddelde terugverdientijd 7 tot 8 jaar. Je kan dus nu beginnen nadenken wat je binnenkort met al je winsten gaat doen, lekker op vakantie?

Let vooral niet op de energieprijzen

Je hebt niet langer last van stijgende energieprijzen, er wordt bij de installatie van de zonnepanelen berekend hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je energieverbruik te dekken. Je betaalt sowieso de laagste prijs, ondanks dat anderen zich blauw betalen aan energiefacturen. Hier heb jij vanaf nu allemaal geen last meer van. Het gaat zelfs zo ver dat je je teveel aan stroom kan verkopen, zo blijven zonnepanelen een voordelige investering.

Geld in de plaats van stroom

Vanaf 2021 hebben zonnepanelen een digitale meter gekregen die niet meer terugdraait, waardoor de energiefactuur vaak niet zoveel daalt. Maar je krijgt wel een vergoeding voor de stroom die je terug op het net plaats, een voordeel bij een nadeel. 

Hebben we jou kunnen overtuigen of heb je nog meer vragen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen je met plezier verder. 

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

altijd correct

goede informatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- betekom

Nog nooit teleurgesteld geweest in al die jaren

Uitstekend, ronduit uitstekend, ik kan daar weinig aan toe voegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wetteren

Klantvriendelijk

Kort en goed !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puurs-St-Amands (België)

Heel tevreden!

Gerichte en duidelijke uitleg over de beste oplossing!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hov

Steeds de beste dienstverlening en opvolging.

Men zoekt steevast naar de beste aanbieder op de markt en volgen dit jaarlijks op. Topservice.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lierde (Sint-Maria-Lierde)

Makkelijk en snel

Makkelijk dat ik zelf geen tijd moet steken in het uitzoeken van mijn energiecontract. Afspraak maken en klaar is Kees.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koningshooikt

aangename duidelijke vergelijkings ervaring voor nieuwe energieleverancier

na aangenaam uitgebreid gesprek van vergelijkingen energieleveranciers ten einde met een goed gevoel om een contract af te sluiten bij nieuwe energieleverancier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beekstraat 16, Borgloon-Hoepertingen

Positief.

Mijn energieverbruik wordt strikt opgevolgd, en er worden elk jaar nieuwe afspraken/suggesties gedaan. Echter, dit jaar heb ik besloten om even bij mijn huidige energieleverancier te blijven, want ik wil ook niet èlk jaar terug wisselen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoboken

we zijn zeer vlug geholpen

Ik denk dat we nu een goed contrakt gemaakt hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Markegem

Alles verloopt altijd zoals het moet

De opvolging is altijd tip top en wanneer nodig krijgen we telefoon om aanpassingen aan te brengen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beerzel

Adrian is een top adviseur

Adrian Cojocaru geeft ons altijd goed advies. Ondertussen komt hij al enkele jaren en kunnen we steeds op hem vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vosselaar

snelle en vriendelijke reactie na mijn aanvraag

Dankzij jullie hebben we ontdekt dat ik een enorm hoog verbruik heb en ben ik dit nu aan het uitpluizen. Ondertussen weten we al dat de warmte pomp onmiddellijk op de weerstand springt. de warmtepomp zelf heeft gedurende 4 jaar maar 2 uur gewerkt. Zonder jullie tussenkomst had ik voor het derde jaar op rij gewoon een andere leverancier genomen zonder te weten dat het door een defect is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hamme

Reeds 2de kontakt

1sre kontakt was niet zo'n beste ,=(octa+); Nu prettigere ervaring , vlot en accuraat,alvast bedankt. Mvg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

brengen duidelijke en belangrijke informatie

In het 'kluwen' van verschillende maatschappijen met elk zijn eigen regeltjes helpen ze me om de voor mij meest geschikte energieleverancier te vinden. Ze zorgen ook voor dat de administratieve 'rompslomp' klopt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent

Actieve opvolging met persoonlijk contact

De medewerkers van het Onafhankelijk Adviesplatform volgen mijn energiecontracten actief op. Hun bereikbaarheid en het persoonlijk contact stel ik zeer op prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Merksem

Correcte en vlotte service

Jaarlijks krijgen wij een telefoontje of mail om de herziening te bekijken. De contactpersoon geeft duidelijk advies en acteert heel snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortrijk

Eerlijke duidelijke uitleg!

De ervaring met de man van het onafhankelijk adviesplatform was uitstekend! Ik kreeg een zeer duidelijke en eerlijke uitleg zonder opdringerig over te komen! Een zeer groot voordeel dat ze alles voor jou doen wat de overstap van energieleverancier betreft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puurs-Sint-Amands

Yes!

op en top Yes!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wommelgem

Top verlopen

Ben goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

Altijd een correcte en snelle oplossing.

Ben al jaren klant bij het onafhankelijk adviesplatform en heb nog geen slechte ervaring gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Boeck
326 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit