• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Haal meer uit de zon met zonnepanelen

Er is de laatste tijd veel te doen geweest rond zonnepanelen en veel mensen vragen zich nu af of het nog wel de moeite is om zonnepanelen te laten installeren. Vergeet niet dat ook in 2021 zonnepanelen nog veel voordelen hebben. Wij noemen alvast vijf voordelen voor je op, zodat jij meteen aan de slag kan met het indienen van de juiste aanvragen. Hulp nodig bij het aanvragen van zonnepanelen? Twijfel dan niet om ons te contacteren, het Onafhankelijk Adviesplatform helpt je graag verder.

Ontvang een premie tot maar liefst 1500 euro

In het jaar 2021 je zonnepanelen laten plaatsen? Dan krijg je een premie van €300 per kilowattpiek voor een installatie tot 4 kWp en 150 euro voor de rest van het vermogen tot 6 kWp. Om je een idee te geven: een gemiddeld rijhuis wekt ongeveer 4 kilowattpiek op, wat neerkomt op een premie van 1200 euro. De premies voor zonnepanelen gaan jaar na jaar naar beneden. Niet te lang wachten is dus de boodschap.

Slimme sturing productie en verbruik

Bij veel bedrijven waar je zonnepanelen laat installeren krijg je gratis een apparaat waar je exact kan zien hoeveel energie je op welk moment verbruikt. Zo kan je kijken waar je meer stroom verbruikt en dus meer op kan inzetten. Ook zie je welke uren van de dag de piek- en daluren zijn, hier kan je je levensstijl aan aanpassen om het maximum uit je zonnepanelen te halen.

17 jaar gratis energie!

Het plaatsen van zonnepanelen is altijd een goed idee, je krijgt ongeveer 25 jaar lang opbrengsten van de zonnepanelen. Door de premie die je krijgt is de gemiddelde terugverdientijd 7 tot 8 jaar. Je kan dus nu beginnen nadenken wat je binnenkort met al je winsten gaat doen, lekker op vakantie?

Let vooral niet op de energieprijzen

Je hebt niet langer last van stijgende energieprijzen, er wordt bij de installatie van de zonnepanelen berekend hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je energieverbruik te dekken. Je betaalt sowieso de laagste prijs, ondanks dat anderen zich blauw betalen aan energiefacturen. Hier heb jij vanaf nu allemaal geen last meer van. Het gaat zelfs zo ver dat je je teveel aan stroom kan verkopen, zo blijven zonnepanelen een voordelige investering.

Geld in de plaats van stroom

Vanaf 2021 hebben zonnepanelen een digitale meter gekregen die niet meer terugdraait, waardoor de energiefactuur vaak niet zoveel daalt. Maar je krijgt wel een vergoeding voor de stroom die je terug op het net plaats, een voordeel bij een nadeel. 

Hebben we jou kunnen overtuigen of heb je nog meer vragen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen je met plezier verder. 

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

zeer goed

je mag terug komen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arendonk

prima ! Direkt en zonder blabla !

vorige regel is toch duidelijk ?!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geel

professioneel

de persoon heeft zijn werk gedaan zoals het moet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Londerzeel

Stipt

Aangename medewerkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beirinckx

prijsvergelijking tussen de verschillende leveranciers

Verschillende jaren kwam er een persoon aan huis en ik dacht dat er ook iemand ging langskomen om met hem een gesprek te kunnen aangaan over de gas en elektriciteitsprijs. Nu telefoneert men op het afgesproken uur en doet men zo de conversatie. Is toch in mijn ogen iets heel anders dan persoonlijk contact.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk

het vertrouwen waard

al enkele jaren met jullie actief en altijd tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beernem

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Torhout

proffessioneel

Professioneel uitgelegd en onderhandeld. prima voor mijn geldbeugel. Toch een organisatie die de dieven de les spelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herfelingen

Goede opvolging en vlotte service

Er wordt gezorgd voor een beste en goedkoopste keuze.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverlo

Stipte afspraak en vriendelijke professionaliteit.

De vertegenwoordiger maakt een vlotte maar tegelijk professionele indruk. De uitleg over de te maken keuzes is begrijpelijk en degelijk onderbouwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Laet

Vlotte en goede service

Goede hulp bij het kiezen van een nieuwe leverancier. Makkelijk om over te stappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geel

Zeer vlot verlopen

Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boortmeerbeek

Nooit geen miserie mee gehad

Zijn steeds heel vriendelijk aan de telefoon. Adrian is n topkerel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TURNHOUT

Pijnpunten zwart op wit blootgelegd

Ons huis werd door Gunter gescand. Prima of afspraak, en goed verkennend gesprek. Na een tweetal uurtjes het huis scannen kort de bevindingen besproken en een tiental dagen later een uitgebreid verslag gekregen. Heel interessant hierbij is dat per voorgestelde investering de geschatte kost tegenover de besparing in Kwh wordt gezet. Waar wij in ons geval gedacht hadden dat dakisolatie het grootste rendement zou geven, bleken de binnenmuren en kruipkelder isoleren een grotere prioriteit. Erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoten

correcte en accurate bemiddeling met gunstig resultaat

Dankzij uw vlugge tussenkomst bij de leverancier Totalenergies i.v.m. de BTW aanpassing is dit probleem tot mijn grote tevredenheid opgelost. Bedankt hiervoor . ik ga er van uit dat bij verandering van leverancier deze verklaring op eer telkens weer moet opgemaakt worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent-Wondelgem

Super service!

Hoe leuk dat ik mij nu geen kopzorgen meer hoef te maken. Op een paar minuten tijd, ben ik heel goed geholpen. Mijn energie contract is binnen de 24 uren in orde gebracht. Een goeie raad, probeer zeker om het ook te doen. Zo bespaar ik nu meer dan 40€ per maand. Energie. Be heeft mij al het nieuwe contract doorgestuurd, alsook is alles al in orde bij Fluvius! Top service!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Knesselare 9910

Super!

Ze hebben mij zeer goed geholpen met hun energie scan en andere energie tarieven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuven

Misverstand

Door een misverstand wil ik terugkomen op mijn eerste reactie. Het is inmiddels uitgeklaard en de problemen zijn opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Maasmechelen

Altijd zeer goede en snelle service!

David Struyf levert altijd topkwaliteit! Zijn analyses en voorstellen kan je blindelings overnemen. Steeds professioneel, klantgericht en to the point, dit op basis van transparante communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

Vlotte en makkelijke overstap

De adviseur David heeft me zeer goed geholpen met de overstap naar een nieuwe leverancier voor gas en elektriciteit. Het bezoekje was zeer kort, alles werd goed uitgelegd. Ikzelf moest geen stappen ondernemen, alles werd voor mij gedaan. Ik ben meer dan tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aartselaar
184 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit