• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging
  • Onze fysieke store

Haal meer uit de zon met zonnepanelen

Er is de laatste tijd veel te doen geweest rond zonnepanelen en veel mensen vragen zich nu af of het nog wel de moeite is om zonnepanelen te laten installeren. Vergeet niet dat ook in 2021 zonnepanelen nog veel voordelen hebben. Wij noemen alvast vijf voordelen voor je op, zodat jij meteen aan de slag kan met het indienen van de juiste aanvragen. Hulp nodig bij het aanvragen van zonnepanelen? Twijfel dan niet om ons te contacteren, het Onafhankelijk Adviesplatform helpt je graag verder.

Ontvang een premie tot maar liefst 1500 euro

In het jaar 2021 je zonnepanelen laten plaatsen? Dan krijg je een premie van €300 per kilowattpiek voor een installatie tot 4 kWp en 150 euro voor de rest van het vermogen tot 6 kWp. Om je een idee te geven: een gemiddeld rijhuis wekt ongeveer 4 kilowattpiek op, wat neerkomt op een premie van 1200 euro. De premies voor zonnepanelen gaan jaar na jaar naar beneden. Niet te lang wachten is dus de boodschap.

Slimme sturing productie en verbruik

Bij veel bedrijven waar je zonnepanelen laat installeren krijg je gratis een apparaat waar je exact kan zien hoeveel energie je op welk moment verbruikt. Zo kan je kijken waar je meer stroom verbruikt en dus meer op kan inzetten. Ook zie je welke uren van de dag de piek- en daluren zijn, hier kan je je levensstijl aan aanpassen om het maximum uit je zonnepanelen te halen.

17 jaar gratis energie!

Het plaatsen van zonnepanelen is altijd een goed idee, je krijgt ongeveer 25 jaar lang opbrengsten van de zonnepanelen. Door de premie die je krijgt is de gemiddelde terugverdientijd 7 tot 8 jaar. Je kan dus nu beginnen nadenken wat je binnenkort met al je winsten gaat doen, lekker op vakantie?

Let vooral niet op de energieprijzen

Je hebt niet langer last van stijgende energieprijzen, er wordt bij de installatie van de zonnepanelen berekend hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je energieverbruik te dekken. Je betaalt sowieso de laagste prijs, ondanks dat anderen zich blauw betalen aan energiefacturen. Hier heb jij vanaf nu allemaal geen last meer van. Het gaat zelfs zo ver dat je je teveel aan stroom kan verkopen, zo blijven zonnepanelen een voordelige investering.

Geld in de plaats van stroom

Vanaf 2021 hebben zonnepanelen een digitale meter gekregen die niet meer terugdraait, waardoor de energiefactuur vaak niet zoveel daalt. Maar je krijgt wel een vergoeding voor de stroom die je terug op het net plaats, een voordeel bij een nadeel. 

Hebben we jou kunnen overtuigen of heb je nog meer vragen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen je met plezier verder. 

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

correct en snel

thermoscan gaf beeld van warmteverliezen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aflligem

Top

Vriendelijke en accuraat behandeld geweest
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen

heel behulpzaam

medewerkers zijn vriendelijk en helpen op alle niveau om de juiste info te krijgen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- overijse

vriendelijke mevrouw,en duidelijke uitleg

ben veranderd van energieleverancier Engie naar Bolt,contract werd redelijk vlug geregeld,maar vond dat er nog onduidelijkheden instonden achteraf in verband met de vaste vergoeding die nu duurder uitkwam gezien het niet online zou verlopen.Hopelijk kom ik voor nog geen verrassing te staan,en geeft het nieuwe contract met Bolt mijn voldoening. Alles zou blijkbaar door jullie in orde gebracht worden,zodat mijn eerste factuur is zoals afgesproken. hartelijk dank daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavikhove

Correct en snel

Je dossier wordt goed opgevolgd. Bij vragen kan je altijd terecht voor advies. Vriendelijk en goede eerlijke prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lier

Top Service !!

Als absolute energie-leek heb je in deze dure tijden nood aan heel goed advies en opvolging van je dossier. Hier zit je goed !!!! Top !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Turnhout

Goede service

ADRIAN@ADVIESPLATFORM.ORG legt alles goed uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bessemerstraat 277 3620 Lanaken

Duidelijk en helder en snel. Goed en juist advies.

zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tervuren

Super vertrouwelijk

Sinds een 4 tal jaren krijgen wij jaarlijks een bezoek van Dhr Manuel Dehaes van het Onafhankelijk Adviesplatform. Telkens weer berekent hij voor ons de beste formule en keuze van energieleverancier. Dankzij zijn inspanningen hebben wij al vele euro's bespaart. Hij is dan ook een vertrouwenspersoon geworden in tegenstelling met al z'n voorgangers van andere firma's waardoor we reeds enkele keren opgelicht werden. Wij kunnen dan ook Dhr Manuel Dehaes en z'n advies iedereen aanbevelen en willen via deze weg het Onafhankelijk Adviesplatform bedanken voor deze duurzame samenwerking. Jeroen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosdaal (België)

In een fijn gesprek nuttig advies én een nieuwe energieleverancier gekregen. Top!

Ik heb zelf geen verstand van energieprijzen, David wel en helpt je op een duidelijke manier verder. Zeker aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kalmthout

heel tevreden over de service , ze helpen echt wanneer het nodig is

we zijn heel tevreden over het onafhankelijk adviesplatform . heel goede service en helpen wanneer het nodig is .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- sint gillis waas

Te vrede met deservice

Ben te vrede met de service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borsbeek

in de loop van de verschillende jaren steeds betrouwbaar en goed advies ontvangen

zowel met de huisscan nu uitgevoerd als met de jaarlijkse advies ronde op de keuze van energieleverancier steeds optimaal tevreden geweest van de diensten van O A
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lint

Experten die hun vak kennen.

Glen is nu voor de eerste keer geweest bij me, en moet zeggen dat hij wel weet waarover hij spreekt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Slagher

Mijn vraag werd zeer snel beantwoord en het probleem opgelost

IK vreesde bij mijn overgang van Bolt naar Luminus dat ik tweemaal een maandelijks voorst hot zou moeten b stalen omdat ik in die zin een overzicht had gekregen van Bolt met maandelijkse voorafbetalingen. Ik heb het probleem aangekaart bij het onafhankelijk adviescentrum en kin de kortste keren werd het probleem opgelost n a navraag bij de twee leveranciers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Keerbergen

Duidelijk

Altijd zeer duidelijke en professionele uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Genk

Zeer goed !!

Zeer vlotte en vriendelijke man , gedreven in zijn beroep , en ongelooflijke snelle , gunstigere oplossing heeft gevonden om ons probleem recht te zetten !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grote Pieter Potstraat 28 2000 Antwerpen

Ik ben nog steeds een tevreden klant !

David Struyf is duidelijk , to the point en zakelijk in zijn benadering . Ik heb zelf op de algemene bouw markt gewerkt als agent en adviseur en weet wat klanten nodig hebben . Houden zo !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2110 Wijnegem

efficiënt en accuraat

vriendelijk, duidelijk, efficiënt en snel advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

één maal en nooit meer

een adviesplatform dat misschien zijn best doet, zeker administratief, maar geen enkele DRUK kan zetten op hun installateur. Ze sturen wel wekelijks aanmaning voor niet betaalde faktuur voor installatie (twv 20.000 €) waarbij wel de zonnepanelen werken maar niet de opslagbatterij. Worden we nog gevraagd om ZELF met fluvius te onderhandelen daar de electronische meter niet goed zou werken ......
Zou je ons aanbevelen? Nee
- MERKSPLAS
147 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2023 | Webdesign Webit