• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging
  • Onze fysieke store

Haal meer uit de zon met zonnepanelen

Er is de laatste tijd veel te doen geweest rond zonnepanelen en veel mensen vragen zich nu af of het nog wel de moeite is om zonnepanelen te laten installeren. Vergeet niet dat ook in 2021 zonnepanelen nog veel voordelen hebben. Wij noemen alvast vijf voordelen voor je op, zodat jij meteen aan de slag kan met het indienen van de juiste aanvragen. Hulp nodig bij het aanvragen van zonnepanelen? Twijfel dan niet om ons te contacteren, het Onafhankelijk Adviesplatform helpt je graag verder.

Ontvang een premie tot maar liefst 1500 euro

In het jaar 2021 je zonnepanelen laten plaatsen? Dan krijg je een premie van €300 per kilowattpiek voor een installatie tot 4 kWp en 150 euro voor de rest van het vermogen tot 6 kWp. Om je een idee te geven: een gemiddeld rijhuis wekt ongeveer 4 kilowattpiek op, wat neerkomt op een premie van 1200 euro. De premies voor zonnepanelen gaan jaar na jaar naar beneden. Niet te lang wachten is dus de boodschap.

Slimme sturing productie en verbruik

Bij veel bedrijven waar je zonnepanelen laat installeren krijg je gratis een apparaat waar je exact kan zien hoeveel energie je op welk moment verbruikt. Zo kan je kijken waar je meer stroom verbruikt en dus meer op kan inzetten. Ook zie je welke uren van de dag de piek- en daluren zijn, hier kan je je levensstijl aan aanpassen om het maximum uit je zonnepanelen te halen.

17 jaar gratis energie!

Het plaatsen van zonnepanelen is altijd een goed idee, je krijgt ongeveer 25 jaar lang opbrengsten van de zonnepanelen. Door de premie die je krijgt is de gemiddelde terugverdientijd 7 tot 8 jaar. Je kan dus nu beginnen nadenken wat je binnenkort met al je winsten gaat doen, lekker op vakantie?

Let vooral niet op de energieprijzen

Je hebt niet langer last van stijgende energieprijzen, er wordt bij de installatie van de zonnepanelen berekend hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je energieverbruik te dekken. Je betaalt sowieso de laagste prijs, ondanks dat anderen zich blauw betalen aan energiefacturen. Hier heb jij vanaf nu allemaal geen last meer van. Het gaat zelfs zo ver dat je je teveel aan stroom kan verkopen, zo blijven zonnepanelen een voordelige investering.

Geld in de plaats van stroom

Vanaf 2021 hebben zonnepanelen een digitale meter gekregen die niet meer terugdraait, waardoor de energiefactuur vaak niet zoveel daalt. Maar je krijgt wel een vergoeding voor de stroom die je terug op het net plaats, een voordeel bij een nadeel. 

Hebben we jou kunnen overtuigen of heb je nog meer vragen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen je met plezier verder. 

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

Jaarlijks worden de beter prijsvoorwaarden bekeken en wordt desnoods overgeschakeld

Correct, duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- waregem

subliem

Heel tevreden dat wij dit allemaal uit handen konden geven en dat alles voor ons georganiseerd en geregeld werd. De partners waar mee samen gewerkt wordt , in één woord TOP
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zele

Snelle opvolging en hulp

Na telefonisch contact en nakijken van mijn facturen energieleverancier, welke ze nog persoonlijk zijn komen afhalen, kreeg ik snel een duidelijke info wat het probleem was. Samara, een heel vriendelijke dame, kent zeker haar job. Nu moet ik nog afwachten wat reactie van energieleverancier zal zijn. Maar Samara gaf alvast een positief gevoel. Enorm bedankt, Hilde Boeykens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bornem

Komen hun afspraken na

Volgen hun werken goed op en geven uitleg bij veranderingen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- kortrijk

Zeer goed

Zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Genk

Professioneel team van plaatsers en zeer vakkundig uitvoering

Professioneel team van plaatsers en zeer vakkundig uitvoering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Verschaeren

teleurstellend

November 2022 bezoek gekregen van Dhr. ***. Nieuw energiecontract bij andere leverancier gekregen, zonder enig probleem verlopen. MAAR: thuisbatterij besteld, voorschot (helft totaalbedrag) betaald op 05-12 op rekening van het adviesplatform. Sindsdien niets meer van vernomen. Al 4 keer gebeld, steeds vriendelijk "we zullen het nakijken, ja uw voorschot is betaald", verder geen resultaat. Reeds 2 mails naar Dhr. ***, geen gevolg, laatste keer zelfs geen antwoord gekregen (en nog steeds geen batterij). BETAAL GEEN VOORSCHOT !!!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Zoersel

Na enige tijd wachten is alles nu zeer snel verlopen

Nadat we ingetekend hadden voor het plaatsen van de zonnepanelen hebben wij een voorschot moeten betalen. Nadien hebben wij lang gewacht maar kregen geen nieuws, info over plaatsing. Na verschillende keren bellen ging alles ineens in een snelprocedure. Nu nog afwachten voor de keuring en alles zou dan in orde moeten zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heist-op-den-Berg

Klantgericht personeel

Ik heb de indruk dat de commercieel afgevaardigde (David Struyf) een typisch 'sales'-profiel heeft. Hij doet dat met inzicht en kennis van zaken maar eens ons bedrijf op de 'energie'-rails stond, voelde ik dat de verdere ondersteuning best via de hoofdzetel werd behandeld. Daar (o.a. bij monde van Samara Gdouda) heb ik steeds een zeer klantgerichte benadering ervaren en heeft men altijd getracht de zorgen van de klant te begrijpen en hier op te anticiperen. Alles tezamen ben ik dus erg tevreden over de ondersteuning van het OAP
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk

Betrouwbaar en snelle service

Ik heb mijn jaarafrekening van de energieleverancier ter nazicht voorgelegd aan het Onafhankelijk Adviesplatform. Mijn vermoeden dat er iets niet klopte werd na overmaken van de nodige documenten spoedig bevestigd door het OA. Zij gaven mij binnen korte termijn punctueel aan waar de eindafrekening allicht fout zat. Knap!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt

snelle en duidelijke feedback

goede communicatie met Samara Gdouda
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Truiden

TOP

TOP service. Ik ben heel goed geholpen geweest ondanks ik geen hoop meer had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout

zeer behulpzaam en vriendelijk

Was iets misgegaan (zelfs net van hun kant), men bleef rustig en alles werd snel correct opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zelem

Nu kan ik pas energie besparen!

Een energie adviseur van Onafhankelijk Adviesplatform had me overtuigd om een energiescan te laten uitvoeren. Ik stond hier in het beging heel sceptische over. Maar na 2 weken wachten kwam een bekwamen man die de scan uitvoerden. Beetje achterover gevallen van de verborgen gebreken. Ze hebben mij vandaag terug bezocht om de punten te bespreken. En hun boodschap was duidelijk, eerst isoleren en dan pas zonnepanelen. Bedankt voor jullie professionele uitleg en opvolging!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent

Zeer coreckt

Altijd coreckt en zeer bekwame medewerkers, onze consulente katrien vriendelijk en weet met wat ze bezig is. Dank u wel. Jean-Pierre Quintens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heusden-zolder

5

Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tongeren

Snel en correct

Het Onafhankelijk Adviesplatform handelt snel en correct op elke gestelde vraag om advies en opmerkingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schilde

Vlot contact, steeds bereikbaar voor hulp of goede raad

Met onze contactpersoon David hebben we goed contact. De overstap naar een nieuwe energieleverancier is vlot verlopen, denken we, maar we hebben nog geen afrekening gekregen of maandelijkse betaling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2100 Deurne

Snelle en goede service

Onze accountmanager, David, was snel en duidelijk in de communicatie. We kregen een nieuw tarief voorgesteld en de overgang was snel en bijzonder eenvoudig geregeld. Aanrader voor iedereen om jaarlijks een controle te laten uitvoeren door Onafhankelijk Adviesplatform.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen

Zoals de naam het zegt: advies is top en platform (David) zeer goed bereikbaar!

Zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk
117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2023 | Webdesign Webit