Energieleveranciers vergelijken? Laat het geen onmogelijke opdracht zijn!

Met behulp van het Onafhankelijk Adviesplatform kan je energieleveranciers vergelijken zodat je nooit meer te veel betaalt.

Het vergelijken van energieleveranciers in België en hun prijzen is voor veel particulieren, maar ook voor veel bedrijven, een grote opgave. Hoe begin je er aan, hoe beheer je dit zelf en hoe weet je wanneer je huidige energieleverancier zomaar van tarieven verandert? Je kunt toch niet elke dag energiebedrijven gaan vergelijken, eventueel overstappen naar een andere energieleverancier en dan de volgende maand misschien terug hetzelfde moeten doen? Wij hebben zo een klein vermoeden dat energieleveranciers er stiekem op rekenen dat hun klanten niet al te veel gaan uitzoeken. Maar tenslotte gaat het om jouw energierekening en het feit dat je waarschijnlijk te veel betaalt. Er is dus werk aan de winkel! Het vergelijken van energiebedrijven loont! 

Energieleveranciers vergelijken met de bestaande tools

Ga je zelf de verschillende energieleveranciers vergelijken, ga je ingewikkelde excel-tabellen opstellen, grafiekjes maken en zo tot je conclusies komen? Het is één van de mogelijkheden. Maar waarom zou het moeilijk moeten als het makkelijk ook kan. Stop met water, gas of elektriciteit vergelijken en doe beroep op wat er al bestaat: een onafhankelijk adviesplatform dat jou deze vervelende taken uit handen neemt. Het vergelijken van energieleveranciers in België wordt een fluitje van een cent. Eigenlijk moet jij er zelf niets meer voor doen om toch de goedkoopste leverancier te vinden en te behouden. Wij vergelijken de energiebedrijven voor jou! 

Niets is voor niets? Energieleveranciers vergelijken wél!

Statistieken wijzen uit dat nog altijd 60% van de Belgische bedrijven te veel betalen voor hun energie. Dit kan echt niet meer! Dit is ook de reden tot oprichting van een onafhankelijk adviesplatform dat je helpt bij het zoeken en vergelijken van energieleveranciers. En het vergelijken van deze energiebedrijven is nog gratis ook! Er wordt eerst een analyse gemaakt van je huidige situatie zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je krijgt het voorstel om eventueel over te schakelen naar een andere (lees: goedkopere) energieleverancier. Dit platform zorgt tegelijkertijd ook voor het paperassenwerk dat bij overschakeling komt kijken. En het blijft niet bij eenmalig de energieleveranciers vergelijken. Elke zes maand gaan ze voor jou opnieuw bekijken of je nog altijd niet te veel betaalt. Met andere woorden de oefening van elektriciteit vergelijken wordt opnieuw gedaan en als je dat wilt, schakel je opnieuw over naar een (nog) goedkopere leverancier. Het vergelijken van energieleveranciers in België is voor ons adviesplatform een soort sport geworden. Hoe meer ze op jouw energiefactuur kunnen besparen, hoe lager de energieproviders hun prijzen zullen houden.

Maak van energieleveranciers vergelijken een gewoonte

Eens je gewend bent geraakt aan het vergelijken van energieleveranciers samen met ons adviesplatform, wil je niets anders meer. Je beseft pas hoe je al die jaren te veel hebt betaald op het moment dat je ook daadwerkelijk het verschil op je rekening ziet. Het geld dat je op die manier uitspaart, kun je zeker en vast aan andere, interessantere dingen besteden, niet? Bekijk onze werkwijze en doe vandaag nog de test!