• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging
  • Onze fysieke store

Zelfstandige? Win een aanzienlijke besparing op uw energie factuur

Een zaak runnen, daar komen heel wat diverse kosten bij kijken. Ook de kosten voor energie, en die blijken dikwijls door te wegen. Toch hoeft dat niet het geval te zijn. Zou u de energiekosten voor uw organisatie graag drukken? Professioneel energieadvies inwinnen helpt u de juiste beslissingen nemen. Ons onafhankelijk adviesplatform analyseert uw zaak via een interne audit en geeft u tips op maat.

Belangrijk besparingspotentieel

Een analyse van de CREG omtrent de energiefacturen van kmo’s toonde aan dat de meeste ondernemingen beschikken over besparingsmogelijkheden op energie die vandaag onbenut blijven. Het komt er dus op neer dat u als zelfstandige vandaag meer betaalt aan energie dan noodzakelijk is. Hoe dat komt? Veel kmo’s zijn zich te weinig bewust van de manieren waarop zij energie kunnen besparen, of weten zelfs niet hoe dit uit te zoeken. Op zo’n moment is het handig een onafhankelijke partij in te schakelen die dit voor u uitzoekt.

Wat kunt u zelf al doen?

Energie-efficiënt werken, hoe begint u daaraan? U kunt simpel starten door uw energie factuur te bekijken. Hierin ontdekt u pijnpunten die u vervolgens kunt aanpakken met concrete tools en technieken. Zoals? Bijvoorbeeld een tijdschakelaar op licht en verwarming, zodat deze niet de hele nacht blijven draaien terwijl er niemand op kantoor is. Of denk aan de installatie van LED- en spaarlampen ter vervanging van uw gloei- en halogeenlampen. Als u ieder jaar systematisch de energie factuur van uw organisatie nakijkt en concreet opvolgt, realiseert u op termijn een belangrijke besparing.

Wat doet ons adviesplatform voor u?

Een degelijk energieadvies inwinnen is niet eenvoudig. Dat komt omdat experten vaak vasthangen aan een bepaalde leverancier, en soms bevooroordeeld zijn. Ons adviesplatform is des te handiger omdat het onpartijdig adviseert. Dat maakt ons advies even deskundig als objectief. Zo duiden we u op maatregelen die werkelijk aansluiten bij uw bedrijf.

Hoe pakken we het aan? We voeren een uitgebreide energie-audit uit voor uw kmo. Samen met u vragen we ons af waar de grootste besparingen gerealiseerd kunnen worden. We kijken onder andere naar de isolatie van uw pand en de zuinigheid van uw verwarmingsinstallatie. Zo detecteren we zwakke plekken. Onze grondige analyse toont al snel aan hoe u eenvoudig energie bespaart door kleine veranderingen.

Start vandaag met besparen: neem contact op voor meer info.

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

correct en snel

thermoscan gaf beeld van warmteverliezen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aflligem

Top

Vriendelijke en accuraat behandeld geweest
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen

heel behulpzaam

medewerkers zijn vriendelijk en helpen op alle niveau om de juiste info te krijgen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- overijse

vriendelijke mevrouw,en duidelijke uitleg

ben veranderd van energieleverancier Engie naar Bolt,contract werd redelijk vlug geregeld,maar vond dat er nog onduidelijkheden instonden achteraf in verband met de vaste vergoeding die nu duurder uitkwam gezien het niet online zou verlopen.Hopelijk kom ik voor nog geen verrassing te staan,en geeft het nieuwe contract met Bolt mijn voldoening. Alles zou blijkbaar door jullie in orde gebracht worden,zodat mijn eerste factuur is zoals afgesproken. hartelijk dank daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavikhove

Correct en snel

Je dossier wordt goed opgevolgd. Bij vragen kan je altijd terecht voor advies. Vriendelijk en goede eerlijke prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lier

Top Service !!

Als absolute energie-leek heb je in deze dure tijden nood aan heel goed advies en opvolging van je dossier. Hier zit je goed !!!! Top !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Turnhout

Goede service

ADRIAN@ADVIESPLATFORM.ORG legt alles goed uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bessemerstraat 277 3620 Lanaken

Duidelijk en helder en snel. Goed en juist advies.

zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tervuren

Super vertrouwelijk

Sinds een 4 tal jaren krijgen wij jaarlijks een bezoek van Dhr Manuel Dehaes van het Onafhankelijk Adviesplatform. Telkens weer berekent hij voor ons de beste formule en keuze van energieleverancier. Dankzij zijn inspanningen hebben wij al vele euro's bespaart. Hij is dan ook een vertrouwenspersoon geworden in tegenstelling met al z'n voorgangers van andere firma's waardoor we reeds enkele keren opgelicht werden. Wij kunnen dan ook Dhr Manuel Dehaes en z'n advies iedereen aanbevelen en willen via deze weg het Onafhankelijk Adviesplatform bedanken voor deze duurzame samenwerking. Jeroen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosdaal (België)

In een fijn gesprek nuttig advies én een nieuwe energieleverancier gekregen. Top!

Ik heb zelf geen verstand van energieprijzen, David wel en helpt je op een duidelijke manier verder. Zeker aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kalmthout

heel tevreden over de service , ze helpen echt wanneer het nodig is

we zijn heel tevreden over het onafhankelijk adviesplatform . heel goede service en helpen wanneer het nodig is .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- sint gillis waas

Te vrede met deservice

Ben te vrede met de service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borsbeek

in de loop van de verschillende jaren steeds betrouwbaar en goed advies ontvangen

zowel met de huisscan nu uitgevoerd als met de jaarlijkse advies ronde op de keuze van energieleverancier steeds optimaal tevreden geweest van de diensten van O A
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lint

Experten die hun vak kennen.

Glen is nu voor de eerste keer geweest bij me, en moet zeggen dat hij wel weet waarover hij spreekt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Slagher

Mijn vraag werd zeer snel beantwoord en het probleem opgelost

IK vreesde bij mijn overgang van Bolt naar Luminus dat ik tweemaal een maandelijks voorst hot zou moeten b stalen omdat ik in die zin een overzicht had gekregen van Bolt met maandelijkse voorafbetalingen. Ik heb het probleem aangekaart bij het onafhankelijk adviescentrum en kin de kortste keren werd het probleem opgelost n a navraag bij de twee leveranciers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Keerbergen

Duidelijk

Altijd zeer duidelijke en professionele uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Genk

Zeer goed !!

Zeer vlotte en vriendelijke man , gedreven in zijn beroep , en ongelooflijke snelle , gunstigere oplossing heeft gevonden om ons probleem recht te zetten !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grote Pieter Potstraat 28 2000 Antwerpen

Ik ben nog steeds een tevreden klant !

David Struyf is duidelijk , to the point en zakelijk in zijn benadering . Ik heb zelf op de algemene bouw markt gewerkt als agent en adviseur en weet wat klanten nodig hebben . Houden zo !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2110 Wijnegem

efficiënt en accuraat

vriendelijk, duidelijk, efficiënt en snel advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

één maal en nooit meer

een adviesplatform dat misschien zijn best doet, zeker administratief, maar geen enkele DRUK kan zetten op hun installateur. Ze sturen wel wekelijks aanmaning voor niet betaalde faktuur voor installatie (twv 20.000 €) waarbij wel de zonnepanelen werken maar niet de opslagbatterij. Worden we nog gevraagd om ZELF met fluvius te onderhandelen daar de electronische meter niet goed zou werken ......
Zou je ons aanbevelen? Nee
- MERKSPLAS
147 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2023 | Webdesign Webit