Zelfstandige? Win een aanzienlijke besparing op uw energie factuur

Een zaak runnen, daar komen heel wat diverse kosten bij kijken. Ook de kosten voor energie, en die blijken dikwijls door te wegen. Toch hoeft dat niet het geval te zijn. Zou u de energiekosten voor uw organisatie graag drukken? Professioneel energieadvies inwinnen helpt u de juiste beslissingen nemen. Ons onafhankelijk adviesplatform analyseert uw zaak via een interne audit en geeft u tips op maat.

Belangrijk besparingspotentieel

Een analyse van de CREG omtrent de energiefacturen van kmo’s toonde aan dat de meeste ondernemingen beschikken over besparingsmogelijkheden op energie die vandaag onbenut blijven. Het komt er dus op neer dat u als zelfstandige vandaag meer betaalt aan energie dan noodzakelijk is. Hoe dat komt? Veel kmo’s zijn zich te weinig bewust van de manieren waarop zij energie kunnen besparen, of weten zelfs niet hoe dit uit te zoeken. Op zo’n moment is het handig een onafhankelijke partij in te schakelen die dit voor u uitzoekt.

Wat kunt u zelf al doen?

Energie-efficiënt werken, hoe begint u daaraan? U kunt simpel starten door uw energie factuur te bekijken. Hierin ontdekt u pijnpunten die u vervolgens kunt aanpakken met concrete tools en technieken. Zoals? Bijvoorbeeld een tijdschakelaar op licht en verwarming, zodat deze niet de hele nacht blijven draaien terwijl er niemand op kantoor is. Of denk aan de installatie van LED- en spaarlampen ter vervanging van uw gloei- en halogeenlampen. Als u ieder jaar systematisch de energie factuur van uw organisatie nakijkt en concreet opvolgt, realiseert u op termijn een belangrijke besparing.

Wat doet ons adviesplatform voor u?

Een degelijk energieadvies inwinnen is niet eenvoudig. Dat komt omdat experten vaak vasthangen aan een bepaalde leverancier, en soms bevooroordeeld zijn. Ons adviesplatform is des te handiger omdat het onpartijdig adviseert. Dat maakt ons advies even deskundig als objectief. Zo duiden we u op maatregelen die werkelijk aansluiten bij uw bedrijf.

Hoe pakken we het aan? We voeren een uitgebreide energie-audit uit voor uw kmo. Samen met u vragen we ons af waar de grootste besparingen gerealiseerd kunnen worden. We kijken onder andere naar de isolatie van uw pand en de zuinigheid van uw verwarmingsinstallatie. Zo detecteren we zwakke plekken. Onze grondige analyse toont al snel aan hoe u eenvoudig energie bespaart door kleine veranderingen.

Start vandaag met besparen: neem contact op voor meer info.