• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Waarom is een energiemonitor nuttig voor mijn bedrijf?

Met een energiemonitor komt u precies te weten welke toestellen en machines echte energievreters zijn binnen uw bedrijf.

Met een energiemonitor komt u precies te weten welke toestellen en machines echte energievreters zijn binnen uw bedrijf. Met die kennis gaat u vervolgens aan de slag om het energieverbruik in te perken. Zo kunt u gemiddeld ongeveer 15% besparen op uw maandelijkse energiefactuur.

Verlichting, computers, de koelkast, de serverkamer, … Elk bedrijf heeft wel enkele of meerdere energievreters die de totale maandelijkse energieconsumptie de hoogte in stuwen. Daarnaast gaan heel wat kantoortoestellen ’s nachts in standby-modus met sluimerverbruik als gevolg. Een energiemonitor meet precies welke apparaten en toestellen u het meeste geld kosten en biedt u vervolgens mogelijkheden om het verbruik te verminderen.

 Hoe werkt een energiemonitor?

  1. U sluit de energiemonitor via een sensor eenvoudig aan op de zekeringenkast in uw bedrijf. Hebt u meerdere vestigingen? Dan sluit u op elke kast een sensor aan.
  2. Vervolgens downloadt u de gratis app op uw smartphone of u gaat aan de slag met de PC-software.
  3. De energiemonitor brengt na installatie per toestel het verbruik in kaart.
  4. U krijgt een handig overzicht van alle data via uw smartphone of computer en haalt de energievreters er zo uit.
  5. Een lichtschakelaar of toestel vergeten uitschakelen? Dankzij de Comfort Plugs bedient u alle apparaten op kantoor vanop afstand met één enkele tik.

Bewust omgaan met energie

Nu u de cijfers kent, begint het echte werk. Om het energieverbruik binnen het bedrijf te doen verminderen, moet u een gedragskentering in gang zetten bij uw personeel. De energiemonitor kan u daarbij helpen. Een licht laten branden, een computer laten aanstaan, de koelkast niet goed sluiten: u kunt zwart op wit laten zien wat de financiële gevolgen zijn van dergelijke vergetelheden en zo uw personeel bewuster leren omgaan met energie.

Binnen enkele maanden hebt u alle sluimerverbruikers en energievreters geïdentificeerd en ziet u een daling van uw energieverbruik tot 15 procent.

Gratis analyse van uw energieverbruik

Bent u benieuwd naar het energieverbruik binnen uw bedrijf? Wil u weten hoeveel geld u per maand kan besparen op uw energiefactuur door zuiniger om te springen met elektriciteit? Of misschien betaalt u gewoon te veel bij uw huidige leverancier en bent u beter af bij een andere?

Onze experts bezorgen u geheel vrijblijvend en gratis een complete analyse en geven u zwart op wit hoeveel u kunt besparen op uw energiefactuur. Upload nu een recente energiefactuur en wij gaan er onmiddellijk mee aan de slag.

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

Weinig goede ervaring

Geachte, mijn ean code geven kan ik wel 541448860001472251 zoals gevraagd, facturen heb ik nooit gekregen enkel datum van betaling zoals ik al melde 19/02 61,00€ 19/02 403,94€ 16/01 65,34€ 22/12/23 354,37 22/11/23 236,64 Ik hoop dat je het hier mee kunt doen, maar normaal vind ik het niet, mvg Frederick Rohnny 8620 Nieuwpooert
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Franslaan 150 Bus 402

Altijd zeer goede en snelle service!

David Struyf levert altijd topkwaliteit! Zijn analyses en voorstellen kan je blindelings overnemen. Steeds professioneel, klantgericht en to the point, dit op basis van transparante communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

Vlotte en makkelijke overstap

De adviseur David heeft me zeer goed geholpen met de overstap naar een nieuwe leverancier voor gas en elektriciteit. Het bezoekje was zeer kort, alles werd goed uitgelegd. Ikzelf moest geen stappen ondernemen, alles werd voor mij gedaan. Ik ben meer dan tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aartselaar

Aangenaam contact en vlotte service opvolging!

Na een (te begrijpen) miscommunicatie is er een verkeerd contract aangeboden (met gas, die ondertussen afgesloten is). Na dit te melden is dit bijzonder vlot aangepast en afgehandeld geweest. Top service wat mij betreft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2920 - Kalmthout

deskundig en snel advies en actie

deskundig en snel advies en actie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Temse

Goed

Vlot
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schilde

Vriendelijk te woord gestaan , duidelijke uitleg !

Na mijn initieel prettig telefonisch onderhoud met uw medewerker David , werd ik snel via e-mail gecontacteerd . Snelle afhandeling Top- service !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ekeren

ik betaal volgens mij te veel

ik ben met 12euro opgeslagen per maand
Zou je ons aanbevelen? Nee
- antwerpen

vlot

Elk half jaar ofzo neem ik even contact. Soms zijn we er uit na 2 mailtjes, getekend en al. De rest gebeurt vanzelf, afrekening, domiciliëring stop en start... Wanneer ik nog geen of nauwelijks voordeel kan doen zeggen ze het ook of geven advies om tegen dan nog eens contact op te nemen dan of dan. In heb begin van de covid stonden de prijzen historisch laag, toen hebben ze me zelfs zelf gecontacteerd en heb ik vast prijs voor 2 jaar kunnen zetten. Ik zou daar zelf nooit aan gedacht hebben. Ze waren daar toen heel erg van overtuigd en ja, achteraf kwam de energieprijsstijging nav de oorlog in Oekraïne, zo heb ik toen toch wel heel veel bespaard. Ik verander dikwijls van leverancier, maar nooit van Suzan ;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Werchter

Heel aangename ervaring

Het bezoek van de adviseur duurt niet lang, wat ideaal is. Hij bekijkt snel welk huidig contract je hebt en hoe je dit kan verbeteren. De aansluiting bij een nieuwe leverancier doen zij zelf dus je hoeft zelf niets meer te doen. Ik ben heel tevreden van de werkwijze.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Edegem

Zeer tevreden

Een vast contract voor 3 jaar juist voor de crisis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Temse

sterk werk, degelijk advies

sterk werk, degelijk advies zeker wat betreft electriciteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wijnegem

Eindelijk iemand aan de lijn zonder hollands accent en/of half zijn gats nederlands

Bij deze mij laten overtuigen door hogervermelde. De toekomst zal uitmaken of het een goede beslissing was. Ondertussen een mail gehad over de dalende gasprijzen en stijgende distributiekosten. Waarom hier geen grafiekje bijzetten over de laatste maanden dat deze kosten dalend en stijgend waren ?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schilde

schitterend

direct gedetailleerd advies gekregen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Niklaas

Zeer goede ervaring gemaakt.

Ik ben 3 jaar geleden voor de eerste keer in 40 jaar overgestapt door jullie advies en zo ben ik aan de energie crisis ontsnapt met een super goed contact waarvoor dank!!!. Ik krijg geduldig één zeer goede uitleg en worden mijn vragen vriendelijk beantwoord. Ik heb al 2 huishoudens kunnen overtuigen om ook de overstap te maken. Geen betere reclame dan mond op mond reclame. Ik ben een tevreden klant!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stabroek

Top evaluatie ivm stroomprijzen

Ieder jaar opnieuw, prachtige vergelijking ivm stroomprijzen volgens leverancier en wat het beste tarief in uw situatie zou zijn. Wij zijn altijd uiterst tevreden over ons tarief voorstel van onze adviespersoon.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Torhout

professionele uitleg

Zoals ieder jaar volg ik de aanbevelingen van MANU
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buizingen

Super

Beste, Wij zijn tot nu toe zeer goed geholpen geweest door Adviesplatform,ivb een electriciteit contract. Ik zal dit zeker verder vertellen. Mvg Geert Hoefman
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwalm

probleem volledig met jullie hulp opgelost!! Dank je wel Sary en Kristien

Probleem van terug betaling door Luminus volledig met jullie hulp opgelost!! Dank je wel Sary en Kristien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-truiden

onafhankelijkadviesplatform blijft met je meedenken

problematiek met leveranciers wordt uitgezocht en de juiste oplossing aan gegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lint
167 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit