Vind de juiste energieleverancier voor uw bedrijf

Ruim 60 procent van alle bedrijven in België betalen te veel voor hun elektriciteit en aardgas. Ook al zijn er goedkopere alternatieven op de markt, toch blijven de meeste bij hun vertrouwde energieleverancier. Hoe komt dat? En hoe kun je als bedrijf toch de juiste energieleverancier vinden? Dit artikel zet u op weg. Er is heel wat keuze op de energiemarkt. Als bedrijf doet u er goed aan om eerst na te denken wat u precies nodig hebt. Vaak zijn pakketten voordeliger dan individuele abonnementen. Combineert u bijvoorbeeld gas en elektriciteit bij dezelfde leverancier, dan betaalt u minder.  

Prijzen vergelijken onmogelijk?

Prijzen vergelijken is uiteraard een must. Maar daar wringt meestal het schoentje, want laten we er maar geen doekjes omwinden: de energiemarkt in Vlaanderen is een kluwen. Sinds de privatisering zijn er tal van energieleveranciers bijgekomen, elk met hun eigen tarieven, promoties en formules die ook nog eens van dag tot dag en regio tot regio verschillen. Gevolg? Het is voor particulieren en bedrijven zo goed als onmogelijk om prijzen te vergelijken. Dat gebrek aan transparantie is meteen de reden waarom heel wat bedrijven vandaag willens nillens een té hoge energiefactuur ontvangen.  

Het Onafhankelijk Adviesplatform vindt de juiste energieleverancier in uw plaats

Toch bestaat er voor bedrijven een efficiënte manier om energieleveranciers tegen elkaar af te wegen. Onze experts zoeken het namelijk voor u uit! Wij werken onafhankelijk en kunnen u dus de beste energieprijs op de markt aanbieden, ongeacht de leverancier.   Alle administratieve rompslomp nemen wij ook voor onze rekening. We ondernemen alle stappen om uw huidig energiecontract op te zeggen en vragen een nieuw contract aan bij uw nieuwe energieleverancier. En duikt er morgen plots nog een gunstiger tarief op? Dan brengen we u onmiddellijk op de hoogte en stellen meteen een contractwijziging voor.   Klinkt interessant? Laat een gratis analyse uitvoeren van uw huidige energiefactuur en ontdek hoeveel u kunt besparen.