• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Vind de juiste energieleverancier voor uw bedrijf

Ruim 60 procent van alle bedrijven in België betalen te veel voor hun elektriciteit en aardgas. Ook al zijn er goedkopere alternatieven op de markt, toch blijven de meeste bij hun vertrouwde energieleverancier. Hoe komt dat? En hoe kun je als bedrijf toch de juiste energieleverancier vinden? Dit artikel zet u op weg.

Er is heel wat keuze op de energiemarkt. Als bedrijf doet u er goed aan om eerst na te denken wat u precies nodig hebt. Vaak zijn pakketten voordeliger dan individuele abonnementen. Combineert u bijvoorbeeld gas en elektriciteit bij dezelfde leverancier, dan betaalt u minder.  

Prijzen vergelijken onmogelijk?

Prijzen vergelijken is uiteraard een must. Maar daar wringt meestal het schoentje, want laten we er maar geen doekjes omwinden: de energiemarkt in Vlaanderen is een kluwen. Sinds de privatisering zijn er tal van energieleveranciers bijgekomen, elk met hun eigen tarieven, promoties en formules die ook nog eens van dag tot dag en regio tot regio verschillen. Gevolg? Het is voor particulieren en bedrijven zo goed als onmogelijk om prijzen te vergelijken. Dat gebrek aan transparantie is meteen de reden waarom heel wat bedrijven vandaag willens nillens een té hoge energiefactuur ontvangen.  

Het Onafhankelijk Adviesplatform vindt de juiste energieleverancier in uw plaats

Toch bestaat er voor bedrijven een efficiënte manier om energieleveranciers tegen elkaar af te wegen. Onze experts zoeken het namelijk voor u uit! Wij werken onafhankelijk en kunnen u dus de beste energieprijs op de markt aanbieden, ongeacht de leverancier.   Alle administratieve rompslomp nemen wij ook voor onze rekening. We ondernemen alle stappen om uw huidig energiecontract op te zeggen en vragen een nieuw contract aan bij uw nieuwe energieleverancier. En duikt er morgen plots nog een gunstiger tarief op? Dan brengen we u onmiddellijk op de hoogte en stellen meteen een contractwijziging voor.   Klinkt interessant? Laat een gratis analyse uitvoeren van uw huidige energiefactuur en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

zeer goed

je mag terug komen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arendonk

prima ! Direkt en zonder blabla !

vorige regel is toch duidelijk ?!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geel

professioneel

de persoon heeft zijn werk gedaan zoals het moet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Londerzeel

Stipt

Aangename medewerkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beirinckx

prijsvergelijking tussen de verschillende leveranciers

Verschillende jaren kwam er een persoon aan huis en ik dacht dat er ook iemand ging langskomen om met hem een gesprek te kunnen aangaan over de gas en elektriciteitsprijs. Nu telefoneert men op het afgesproken uur en doet men zo de conversatie. Is toch in mijn ogen iets heel anders dan persoonlijk contact.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk

het vertrouwen waard

al enkele jaren met jullie actief en altijd tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beernem

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Torhout

proffessioneel

Professioneel uitgelegd en onderhandeld. prima voor mijn geldbeugel. Toch een organisatie die de dieven de les spelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herfelingen

Goede opvolging en vlotte service

Er wordt gezorgd voor een beste en goedkoopste keuze.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverlo

Stipte afspraak en vriendelijke professionaliteit.

De vertegenwoordiger maakt een vlotte maar tegelijk professionele indruk. De uitleg over de te maken keuzes is begrijpelijk en degelijk onderbouwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Laet

Vlotte en goede service

Goede hulp bij het kiezen van een nieuwe leverancier. Makkelijk om over te stappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geel

Zeer vlot verlopen

Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boortmeerbeek

Nooit geen miserie mee gehad

Zijn steeds heel vriendelijk aan de telefoon. Adrian is n topkerel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TURNHOUT

Pijnpunten zwart op wit blootgelegd

Ons huis werd door Gunter gescand. Prima of afspraak, en goed verkennend gesprek. Na een tweetal uurtjes het huis scannen kort de bevindingen besproken en een tiental dagen later een uitgebreid verslag gekregen. Heel interessant hierbij is dat per voorgestelde investering de geschatte kost tegenover de besparing in Kwh wordt gezet. Waar wij in ons geval gedacht hadden dat dakisolatie het grootste rendement zou geven, bleken de binnenmuren en kruipkelder isoleren een grotere prioriteit. Erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoten

correcte en accurate bemiddeling met gunstig resultaat

Dankzij uw vlugge tussenkomst bij de leverancier Totalenergies i.v.m. de BTW aanpassing is dit probleem tot mijn grote tevredenheid opgelost. Bedankt hiervoor . ik ga er van uit dat bij verandering van leverancier deze verklaring op eer telkens weer moet opgemaakt worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent-Wondelgem

Super service!

Hoe leuk dat ik mij nu geen kopzorgen meer hoef te maken. Op een paar minuten tijd, ben ik heel goed geholpen. Mijn energie contract is binnen de 24 uren in orde gebracht. Een goeie raad, probeer zeker om het ook te doen. Zo bespaar ik nu meer dan 40€ per maand. Energie. Be heeft mij al het nieuwe contract doorgestuurd, alsook is alles al in orde bij Fluvius! Top service!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Knesselare 9910

Super!

Ze hebben mij zeer goed geholpen met hun energie scan en andere energie tarieven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuven

Misverstand

Door een misverstand wil ik terugkomen op mijn eerste reactie. Het is inmiddels uitgeklaard en de problemen zijn opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Maasmechelen

Altijd zeer goede en snelle service!

David Struyf levert altijd topkwaliteit! Zijn analyses en voorstellen kan je blindelings overnemen. Steeds professioneel, klantgericht en to the point, dit op basis van transparante communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

Vlotte en makkelijke overstap

De adviseur David heeft me zeer goed geholpen met de overstap naar een nieuwe leverancier voor gas en elektriciteit. Het bezoekje was zeer kort, alles werd goed uitgelegd. Ikzelf moest geen stappen ondernemen, alles werd voor mij gedaan. Ik ben meer dan tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aartselaar
184 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit