Tulip Elite & OAP: een gouden duo

Sommige samenwerkingen lopen al zo lang gesmeerd, dat je ze wel eens over hoofd durft kijken. Tijd om ons partnership met Tulip Elite eens in de kijker te zetten.

We werken immers een hele tijd samen met deze Nederlandse partner in customers service, het maken/nabellen van afspraken en callcenter-activiteiten. 

“En of we tevreden zijn over de samenwerking”, geeft Andy De Bondt, zaakvoerder van OAP mee. “Anders werk je toch niet jaren samen met een partner? We zijn alvast erg tevreden over de ondersteuning die ze bieden. Ook last minute kunnen ze er snel schakelen en dat weten zowel wij als onze klanten wel te appreciëren.”

Afspraken maken en opvolgen

De stevig getrainde medewerkers van Tulip Elite plannen de afspraken voor de adviseurs van OAP in. “Momenteel ligt het natuurlijk eventjes anders, maar in principe maken ze bij Tulip Elite de afspraken voor de face-to-face gesprekken van onze adviseurs. Maar daar stopt het niet, eens de overstap is geregeld, zorgen ze ook voor de jaarlijkse opvolging. Dat loopt ontzettend vlot. Voor ons is het makkelijk werken zo en de klanten kunnen elk jaar opnieuw besparen.”

Partnership in Turkije

Dat de samenwerking als een trein loopt blijkt nog uit een ander feit. “Enige tijd geleden besloten we de handen in elkaar te slaan en gezamenlijk twee vestigingen te openen in Turkije, in Eskisehir en Trabzon. Een diversificatie die ons aanbod verruimt, de krachten bundelt en ons ook op onze thuismarkten een concurrentievoordeel oplevert. Het beste bewijs van een perfect partnership”, besluit Andy.