Onafhankelijk Adviesplatform en KUFB-URFB gaan bloeiende samenwerking aan?

Doet de naam KUFB-URFB geen belletje rinkelen? Niet abnormaal en toch ben je ongetwijfeld al met een lid in contact geweest. Met enige trots stellen we ons partnership voor met de beroepsvereniging van Floristen in België. Een bloeiende samenwerking die nog maar net is ontloken, maar alvast heel wat mogelijkheden en voordelen biedt voor de leden.

Floristen doen besparen op hun energiefactuur

De Koninklijke Unie van Floristen in België bestaat al meer dan 80 jaar en is een naam als een klok. Deze vereniging groepeert landelijk tal van floristen en neemt het op voor hun belangen. Maar ze doen ook meer dan dat, getuige de samenwerking met Onafhankelijk Adviesplatform. Als onafhankelijke energiespecialist staan we de leden van deze vereniging met raad en daad bij op het vlak van energie. Uiteraard met als uitgangspunt de energiekosten te drukken, om zo meer rendabiliteit te genereren. Elk lid kan vrijblijvend beroep doen op de diensten van Onafhankelijk Adviesplatform en geniet van tal van unieke voordelen en exclusieve kortingen.

Gratis energie manager voor leden 

Alle leden van de KUFB-URFB die dat wensen worden voorzien van een gratis slimme digitale meter, waarmee het energieverbruik perfect gemonitord én bijgestuurd kan worden. Deze energiemanager wordt geanalyseerd door de specialisten van Onafhankelijk Adviesplatform, waarna de nodige optimalisaties en besparingen kunnen doorgevoerd worden. Zo geniet de florist steeds van de laagste tarieven en wordt paal en perk gesteld aan overbodige kosten en sluimerverbruik.

Jaarlijkse check-up van de energietarieven

Naast de digitale meter die volcontinu inzichten biedt, wordt er ook een jaarlijkse check uitgevoerd. Daarbij wordt de energiefactuur onder de loep genomen door Onafhankelijk Adviesplatform. Deze energiescan vormt de basis voor een vergelijking van de energietarieven op de markt. Het enige wat het lid daarvoor te doen is het uploaden van een recent energiefactuur, waarna de analyse wordt uitgevoerd. Vervolgens stellen we de voordeligste energieleverancier voor en regelen we indien gewenst de volledige overstap van A tot Z. Besparingen van meer dan 15% op de energiefactuur zijn geen uitzondering. Een fiks bedrag aangezien floristen heel wat energie verbruiken.

Lid van de KUFB-URFB en meer weten? 

Aan de slag als florist en aangesloten bij de kUFB-URFB? Geef ons gerust een seintje en we vertellen je graag meer over de samenwerking en de mogelijkheden. Begin vandaag nog te besparen op uw energiefactuur. Wij zijn alvast klaar voor een bloeiende samenwerking!