Onafhankelijk Adviesplatform & BOS+: een duurzame combinatie

Onafhankelijk Adviesplatform gaat bomen planten. Nee, niet letterlijk natuurlijk, maar wel in samenwerking met BOS+.

Een deeltje van de winst op elk nieuw klantendossier vloeit immers vanaf heden naar BOS+. Deze organisatie voor duurzaam bosbeheer zal het budget gebruiken om nieuwe bomen aan te planten in Vlaanderen. Duurzaamheid troef! 

Een nieuwe klant, een nieuwe boom

Dat ecologie en duurzaamheid steeds belangrijker worden staat buiten kijf. Onafhankelijk Adviesplatform wil daar graag zijn steentje aan bijdragen en gaat door BOS+ te steunen een stukje van zijn ecologische voetafdruk compenseren. Concreet zal er per nieuwe klant die overstapt van energieleveranciers via Onafhankelijk Adviesplatform, een deeltje van de ontvangen vergoeding geïnvesteerd worden in het aanplanten van bomen. Waarbij meer bos in Vlaanderen en een betere leefomgeving het uiteindelijke doel is. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk.

Wie is BOS+?

BOS+ is een onafhankelijke Vlaamse organisatie, die zich al heel wat jaren inzet voor bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen én in de wereld. Meer en beter bos, dat is de missie van deze organisatie. Het spreekt voor zich dat we deze met Onafhankelijk Adviesplatform graag onderschrijven. Niet alleen plant deze organisatie bomen aan in Vlaanderen en de rest van de wereld, ze zorgt ook voor bewustmaking, informatie en begeleiding. Een nobel initiatief waar we graag mee de schouders onderzetten.

Zelf je steentje bijdragen? 

Als ondernemer zelf je duit in het zakje doen en mee voor bijkomend bos zorgen? Laat onze adviseurs vanop afstand je energierekening analyseren, bespaar tot honderden euro’s en help meer bomen aanplanten. Van een win-winsituatie gesproken. 

https://www.bosplus.be/nl/