Jij & wij? Een geweldig partnership!

Actief in de retail of misschien wel op zoek naar een bijkomende business om online uit te bouwen? Wel, wij hebben de geknipte (aanvullende) oplossing voor je! Een bewezen concept dat garant staat voor heel wat omzet.

Als Onafhankelijk Adviesplatform timmeren we al jaren aan de weg en hebben we duizenden particulieren, zelfstandigen en KMO’s stevig laten besparen op hun energiefactuur. Dit doen we met een state of the art platform (energievergelijker & sales/backoffice platform), een verregaande automatisatie en een gedreven backoffice met kennis van zaken. Het goede nieuws? Ook jij kan van dit platform gebruik maken. We maken het voor onze partners immers beschikbaar, volledig white label, zodat jij er je eigen branding en toets aan kan geven.

Waarom een partnership echt wat voor jou is?

Onze energievergelijker gaat verder dan alle andere. Niet alleen kunnen de prijzen van zowat alle energieleveranciers in België makkelijk vergeleken worden, je kan het met onze slimme API ook makkelijk koppelen aan andere software. Onze gerichte marketing, gebaseerd op storytelling, ondersteunt je bij de uitbouw van je eigen merk/platform. Zo bouw jij in geen tijd een eigen energiebusiness uit of lever je een extra dienstverlening aan je bestaande klanten. Zonder zware investeringen in software!

Bovendien kun je rekenen op de ondersteuning van een professionele backoffice die de energiecontracten verwerkt en je bijstaat met advies. De door jou binnengehaalde contracten worden snel vergoed, zodat je snel je business kunt uitbouwen en er een mooie marge aan overhoudt.

Interesse?

Wil jij een eigen online energievergelijker, een app of ons platform white label integreren in jouw dienstverlening om extra omzet te genereren of je klanten meerwaarde te bieden? Contacteer ons en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Een partnership dat jou heel wat oplevert!