• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Groepsaankopen: Interessant of niet?

Groepsaankopen worden vaak gepresenteerd als een eenvoudige en effectieve manier om geld te besparen op energiekosten. Maar zijn ze echt zo voordelig als ze lijken? 

Groepsaankopen zijn gericht op het aantrekken van een groot aantal deelnemers, wat kan leiden tot hogere kosten voor marketing en administratie. Hierdoor zijn de prijzen van groepsaankopen niet altijd zo laag als je zou verwachten.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies, daarentegen, is afgestemd op jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Hierdoor kan je profiteren van: 

Waar kan ik persoonlijk advies ontvangen?

Je kunt persoonlijk advies ontvangen via onze online vergelijker of een persoonlijke afspraak met een ervaren accountmanager. Onze accountmanagers hebben de nodige ervaring en kennis om je te helpen de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Contacteer ons en geniet van voordeligere tarieven

Dus waarom nog inschrijven in groepsaankopen als persoonlijk advies doorgaans voordeliger, transparanter en op maat gemaakt is voor jou? Maak de slimme keuze en kies voor advies dat echt op jou is afgestemd voor de beste energieovereenkomst.

Maak hier een afspraak of contacteer onze klantendienst op het nummer 03 344 23 57

Met welke diensten kunnen we jou helpen?

Energieprijzen vergelijken

Energie vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk! Victor helpt uw energiefactuur te verlagen door energieprijzen te vergelijken van verschillende energieleveranciers. Benieuwd hoeveel u kan besparen? Hou alvast uw gas-en stroomverbruik bij de hand en doe de test!

Nu online vergelijken

Energiescan woning

Besparen op uw energiefactuur? Met onze energiescan sporen wij de energievreters in uw woning op die voor die hogere energiefactuur zorgen. We bekijken waar u energie kunt besparen en geven energiebesparende tips om het energielabel van uw woning te verbeteren.

Wat je kan verwachten

Contact

Duurzaam voor iedereen

Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit