• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

Duurzaam voor iedereen in Puurs-Sint-Amands

Duurzaam wonen en leven wordt steeds belangrijker binnen onze huidige maatschappij. 

Ons energieverbruik is hier een groot onderdeel van. Bij het Onafhankelijk Adviesplatform zijn we ervan overtuigd dat we zelf een grote impact kunnen maken op duurzaamheid. 

 De grootste geheimen om te besparen op je energie? 

 Dat vertellen we je graag persoonlijk tijdens de kosteloze 1 op 1 adviessessies die we bij jou in de buurt organiseren. Deze zullen doorgaan op: 

  • Dinsdag 21/11/23 van 9 tot 12 cc Binder: Atelier Nova
  • Donderdag 23/11/23 van 17 tot 20 cc Binder: Atelier Nova
  • Zaterdag 25/11/23 van 9 tot 12 cc Binder: Atelier Nova

Adres: CC Binder
Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands 

Exclusief voor deelnemers

Om jou al direct op weg te helpen naar een duurzamere woning hebben we enkele speciale aanbiedingen voor jou:

Zo kan je een energiescan (thermische scan) van je woning vastleggen voor slechts €50 in plaats van €600 omdat wij een erkende BENOvatiecoach zijn via Fluvius. Deze scan geeft je inzicht waar er grote energieverliezen zitten in jouw woning en ook meteen een oplossing hoe je dit kan aanpakken. 

Daarnaast krijgen de eerste 100 inschrijvingen voor onze adviessessies ook gratis toegang tot de nybo-app (twv €99.99). Met deze slimme app kun je realtime jouw verbruik volgen, ontvang je energietips op maat van jouw woning en beheer je te allen tijde je budget. Hiermee kun je je jaarlijkse energiefactuur verlagen met maar liefst 15%.

Ook analyseren we gratis jouw energiefactuur, dus neem zeker een afrekening mee! 

Benieuwd of en hoe je kan besparen?

Vul onderstaande formulier in om je in te schrijven voor één van onze adviessessies en zo kans te maken op bovenstaande aanbiedingen!

Onafhankelijk Adviesplatform houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit