• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging

De voordelen van uw huis isoleren

Er zijn een hoop voordelen verbonden aan uw huis isoleren, misschien wel voordelen waarvan u zelf nog niet wist dat ze bestonden. Als u overweegt om uw huis te isoleren, dan geven wij u graag mee waarom dit een goed idee is. Een goede woningisolatie zorgt er niet alleen voor dat uw huis binnen lekker warm blijft, het is ook beter voor het milieu en bovendien bespaart u er een hoop mee op uw energiefactuur. Het zorgt daarnaast voor een goed wooncomfort want in de zomer blijft uw huis lekker koel. Hieronder zetten we de voordelen van woningisolatie even op een rijtje:

Uw energierekening daalt aanzienlijk 

Warmte krijgt niet langer de kans om te ontsnappen in een woning die goed geïsoleerd is. Isolatie van de vloer, het dak en de spouwmuren is belangrijk zodat de warmte in de winter niet langer kan ontsnappen via die wegen. U verliest maar liefst 30% warmte indien uw woning niet of niet goed geïsoleerd is. De verwarming draait dus minder hard in een goed geïsoleerde woning, zo betaalt u dus ook tot 30% minder op uw energiefactuur. Dit is een heuse besparing in uw portemonnee. Op lange termijn is uw huis isoleren dus een goed idee.

De terugverdientijd duurt niet lang

De kosten van de isolatie heeft u al tussen de 3 en de 7 jaar terugverdiend afhankelijk van de verschillende types isolatie. Op die manier hebt u de investering die u gemaakt hebt dus snel terugverdiend. 

Snel en makkelijk

Het isoleren van een woning is geen proces dat eeuwen duurt. Als u een professional inschakelt dan heeft u binnen een dag al de gewenste resultaten. Het is dus geen gigantische verbouwing om uw huis te laten isoleren. Het is een relatief makkelijke opdracht met weinig verbouwingen en weinig overlast. 

Meer comfort

Doordat een geïsoleerde woning warmer is in de winter en frisser in de zomer, geniet u van een betere regeling van de temperatuur in uw woning en geniet u dus ook van meer comfort. Ook schimmel, tocht en vocht zijn minder aanwezig in uw woning indien deze goed geïsoleerd is. Ook hebt u last van minder geluid van buitenaf. 

Bent u benieuwd naar meerdere manieren om uw energiefactuur te verlagen? Neem dan nu contact op met Onafhankelijk Adviesplatform en wij helpen u verder. 

Onze klanten vertellen

Daar zijn we fier op.

zeer goed

je mag terug komen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arendonk

prima ! Direkt en zonder blabla !

vorige regel is toch duidelijk ?!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geel

professioneel

de persoon heeft zijn werk gedaan zoals het moet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Londerzeel

Stipt

Aangename medewerkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beirinckx

prijsvergelijking tussen de verschillende leveranciers

Verschillende jaren kwam er een persoon aan huis en ik dacht dat er ook iemand ging langskomen om met hem een gesprek te kunnen aangaan over de gas en elektriciteitsprijs. Nu telefoneert men op het afgesproken uur en doet men zo de conversatie. Is toch in mijn ogen iets heel anders dan persoonlijk contact.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk

het vertrouwen waard

al enkele jaren met jullie actief en altijd tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beernem

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Torhout

proffessioneel

Professioneel uitgelegd en onderhandeld. prima voor mijn geldbeugel. Toch een organisatie die de dieven de les spelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herfelingen

Goede opvolging en vlotte service

Er wordt gezorgd voor een beste en goedkoopste keuze.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverlo

Stipte afspraak en vriendelijke professionaliteit.

De vertegenwoordiger maakt een vlotte maar tegelijk professionele indruk. De uitleg over de te maken keuzes is begrijpelijk en degelijk onderbouwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Laet

Vlotte en goede service

Goede hulp bij het kiezen van een nieuwe leverancier. Makkelijk om over te stappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geel

Zeer vlot verlopen

Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boortmeerbeek

Nooit geen miserie mee gehad

Zijn steeds heel vriendelijk aan de telefoon. Adrian is n topkerel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TURNHOUT

Pijnpunten zwart op wit blootgelegd

Ons huis werd door Gunter gescand. Prima of afspraak, en goed verkennend gesprek. Na een tweetal uurtjes het huis scannen kort de bevindingen besproken en een tiental dagen later een uitgebreid verslag gekregen. Heel interessant hierbij is dat per voorgestelde investering de geschatte kost tegenover de besparing in Kwh wordt gezet. Waar wij in ons geval gedacht hadden dat dakisolatie het grootste rendement zou geven, bleken de binnenmuren en kruipkelder isoleren een grotere prioriteit. Erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoten

correcte en accurate bemiddeling met gunstig resultaat

Dankzij uw vlugge tussenkomst bij de leverancier Totalenergies i.v.m. de BTW aanpassing is dit probleem tot mijn grote tevredenheid opgelost. Bedankt hiervoor . ik ga er van uit dat bij verandering van leverancier deze verklaring op eer telkens weer moet opgemaakt worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent-Wondelgem

Super service!

Hoe leuk dat ik mij nu geen kopzorgen meer hoef te maken. Op een paar minuten tijd, ben ik heel goed geholpen. Mijn energie contract is binnen de 24 uren in orde gebracht. Een goeie raad, probeer zeker om het ook te doen. Zo bespaar ik nu meer dan 40€ per maand. Energie. Be heeft mij al het nieuwe contract doorgestuurd, alsook is alles al in orde bij Fluvius! Top service!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Knesselare 9910

Super!

Ze hebben mij zeer goed geholpen met hun energie scan en andere energie tarieven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuven

Misverstand

Door een misverstand wil ik terugkomen op mijn eerste reactie. Het is inmiddels uitgeklaard en de problemen zijn opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Maasmechelen

Altijd zeer goede en snelle service!

David Struyf levert altijd topkwaliteit! Zijn analyses en voorstellen kan je blindelings overnemen. Steeds professioneel, klantgericht en to the point, dit op basis van transparante communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat

Vlotte en makkelijke overstap

De adviseur David heeft me zeer goed geholpen met de overstap naar een nieuwe leverancier voor gas en elektriciteit. Het bezoekje was zeer kort, alles werd goed uitgelegd. Ikzelf moest geen stappen ondernemen, alles werd voor mij gedaan. Ik ben meer dan tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aartselaar
184 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Onafhankelijk Adviesplatform © 2024 | Webdesign Webit