Actie

Sluit een energiecontract af en ontvang een waardebon

Registreer u hier voor een energiecontract en ontvang een bon van €25 wanneer het contract getekend is. Besparen én een bon ontvangen, waarom zou u twijfelen?

Hoe registreren voor een waardebon?

Registreer en profiteer.

Altijd het goedkoopste tarief op de markt

Waarom klant worden bij Onafhankelijk Adviesplatform? Omdat ons team altijd de beste service en tarieven aanbiedt. Wij kennen de energiemarkt als geen ander en op basis van uw gegevens zoeken wij de goedkoopste leverancier uit naargelang de acties en promoties van het moment. U wordt daarenboven dankzij onze notificatiedienst op de hoogte gesteld als u in aanmerking komt voor een lager tarief of als uw contract afloopt. Wij nemen alle administratie op ons: wij zeggen het energiecontract op bij uw huidige energieleverancier en vragen bij uw nieuwe leverancier een contract aan. En dat helemaal gratis!

Hoe registreren voor een waardebon?

Wilt u genieten van de goedkoopste tarieven en daarenboven een waardebon van €25 ontvangen? In 3 stappen sleept u uw waardebon in de wacht.

Group 108

STAP 1

Laat uw gegevens achter

Vul onderstaand contactformulier in en onze adviseur neemt contact met u op.

Group 107

STAP 2

U ontvangt een voorstel met het goedkoopste tarief op de markt

Dezelfde dag nog sturen wij u een voorstel op om klant te worden. Na goedkeuring brengen wij alle administratie in orde.

Group 109

STAP 3

Strijk uw waardebon op

Als het contract getekend is en de leverancier bevestigd heeft, dan bezorgen we u de waardebon van 25 euro via mail. Mooi meegenomen, toch?

De Tukadoo cadeaubon

Het Onafhankelijke Adviesplatform heeft ervoor gekozen om samen te werken met Tukadoo voor de waardebonnen. De Tukadoo cadeaubon is een universele cadeaubon. Je kan hem gebruiken in ELKE deelnemende winkel, ongeacht de regio.

Voordelen:

Registreer hier en profiteer
van een waardebon

De Kadonation cadeaubon

Het Onafhankelijke Adviesplatform heeft ervoor gekozen om samen te werken met Kadonation voor de waardebonnen. De Kadonation cadeaubon is een universele cadeaubon. Je kan hem gebruiken in meer dan 1000 deelnemende online winkels.

Voordelen: