Vergelijk energie met Victor

Online prijzen vergelijken
en contract afsluiten met Victor


Sluit nu een nieuw contract af
en krijg GRATIS een energiemonitor

Hoe gaan we te werk?

Victor helpt u graag verder met het vergelijken van energieprijzen in België, zo kan u uiteindelijk uw energiefactuur verlagen. Om u advies te geven, vraagt Victor u eerst om enkele vragen in te vullen. Hiervoor moet u uw gas- en stroomverbruik bij de hand houden zodat u daarna de vragenlijst in kan vullen. Nadat u deze vragenlijst heeft ingevuld, ontvangt u binnen de 10 minuten advies van Victor.

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw persoonlijke gegevens. Zaken zoals uw gas- en stroomverbruik worden enkel voor deze analyse gebruikt en verder blijft dit strikt geheim. Ben jij benieuwd hoe jij je energiefactuur kan verlagen?

Leveranciers waar we mee samenwerken

De ‘Onafhankelijkheid’ die in onze naam zit, hebben wij te danken aan onze leveranciers. Onze energieleveranciers vragen een vaste administratieve vergoeding en geen commissie. Deze vergoeding is identiek voor elke leverancier en zo kunnen wij u het voordeligste tarief aanbieden.

Met trots stellen wij u onze leveranciers voor:

Klanten vertellen

Nu kan ik pas energie besparen!

Een energie adviseur van Onafhankelijk Adviesplatform had me overtuigd om een energiescan te laten uitvoeren. Ik stond hier in het beging heel sceptische over. Maar na 2 weken wachten kwam een bekwamen man die de scan uitvoerden. Beetje achterover gevallen van de verborgen gebreken. Ze hebben mij vandaag terug bezocht om de punten te bespreken. En hun boodschap was duidelijk, eerst isoleren en dan pas zonnepanelen. Bedankt voor jullie professionele uitleg en opvolging!
- Gent

Zeer coreckt

Altijd coreckt en zeer bekwame medewerkers, onze consulente katrien vriendelijk en weet met wat ze bezig is. Dank u wel. Jean-Pierre Quintens
- Heusden-zolder

5

Zeer tevreden
- Tongeren

Snel en correct

Het Onafhankelijk Adviesplatform handelt snel en correct op elke gestelde vraag om advies en opmerkingen.
- Schilde

Vlot contact, steeds bereikbaar voor hulp of goede raad

Met onze contactpersoon David hebben we goed contact. De overstap naar een nieuwe energieleverancier is vlot verlopen, denken we, maar we hebben nog geen afrekening gekregen of maandelijkse betaling.
- 2100 Deurne

Snelle en goede service

Onze accountmanager, David, was snel en duidelijk in de communicatie. We kregen een nieuw tarief voorgesteld en de overgang was snel en bijzonder eenvoudig geregeld. Aanrader voor iedereen om jaarlijks een controle te laten uitvoeren door Onafhankelijk Adviesplatform.
- Antwerpen

Zoals de naam het zegt: advies is top en platform (David) zeer goed bereikbaar!

Zeer goed
- Wilrijk

Top.

Een fijne samenwerking met een goede opvolging.
- Zwijndrecht

Met Samara aan boord zit je goed

De noodzakelijke tussenkomst werd puik verzorgd door Samara
- st martens latem

Vertrouwensband

Ondertussen reeds een vertrouwensband aangezien we elk jaar dezelfde persoon ontvangen om onze energieprijzen te herbekijken. Heel gemakkelijk dat we steeds worden opgebeld als het terug zover is…
- Dikkele
104 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Veelgestelde vragen

Waar je rekening mee moet houden is de wettelijk bepaalde opzegtermijn van 35 dagen: je nieuwe contract kan pas ingaan na die termijn, en dat is ook het moment dat je oude contract afloopt. Het is dus logisch dat je een tijdje niets hoort: pas na 35 dagen zal je contract overgezet worden, en voor de rest hoef je niks van administratie te regelen. Geen paniek dus, alles wordt voor je geregeld, ook al merk je het niet.

Nee dat gebeurt door de nieuwe leverancier, rekening houden met 30 dagen.

Ja deze is gratis!

Waarom energie vergelijken belangrijk is:

Energie vergelijken kan enkele voordelen voor u bieden. Maar waarom gaan we energieprijzen vergelijken? Bij Onafhankelijk Adviesplatform kan u gemakkelijk energieleveranciers vergelijken.


Deze voordelen komen uit energie vergelijken:

Als u verschillende energieleveranciers gaat vergelijken, zal dit voordeliger voor u zijn. Want vergelijken is vaak ook besparen, ook bij energie. Niet iedereen gebruikt energie op dezelfde manier en niet iedereen verbruikt het op dezelfde manier. Het grootste voordeel aan energie vergelijken is besparen. U gaat dus geld besparen op uw energiefactuur doordat we gaan zoeken naar de goedkoopste energieformule voor u.

Hoe kan u energie vergelijken?

Op onze website kan u gemakkelijk de verschillende energieleveranciers vergelijken met elkaar. We hebben hiervoor Victor ontwikkelt, dit is een virtueel poppetje die u gratis energieadvies op maat gaat geven. Om uw energie te vergelijken hoeft u enkel uw gas- en stroomverbruik bij de hand te houden. Hierna volgt er ook nog een korte vragenlijst.  Door deze vergelijkingstool, krijgt u binnen de 10 minuten advies. Hierin houden we rekening met zaken zoals eventueel tijdelijke kortingen en andere exclusieve voordelen bijvoorbeeld. Het advies dus dit wilt zeggen dat u natuurlijk helemaal zelf kan kiezen wat u hiermee doet.

Wij helpen uw energiefactuur te verlagen:

Hoe heeft u de keuze gemaakt om uw energieleverancier te kiezen? Bent u klant bij de energieleverancier die het hardste roept? Of bent u naar de leverancier gegaan die toen het goedkoopste was? Door de competitiviteit op de energiemarkt passen de leveranciers vaak hun prijzen en services aan. Sommige verbruikers weten hier nog niet van te profiteren, en blijven dus bij hun eerste leverancier. We vinden dat iedereen mag genieten van de meest goedkope energieprijzen. Daarom helpen wij graag de energiefactuur van uw bedrijf te verlagen door de verschillende energieprijzen te vergelijken met elkaar. Maakt u maar geen zorgen, u kan op elk moment kosteloos opzeggen en dus van leverancier veranderen. U moet wel weten dat na de opzeg, u één maand nog klant bent bij de oude leverancier. Uw nieuwe leverancier zal dan na één maand beginnen te leveren.

Waarom energieleveranciers vergelijken bij Onafhankelijk Adviesplatform?

Onze experten hebben al jarenlang aan ervaring waardoor wij al de energiemarkt dus door en door kennen. De kennis die we hebben, zetten we graag ik om voor u de beste service en tarieven te kunnen aanbieden zodat uw energiefactuur zo voordelig mogelijk is. Bij vragen kan u onze klantendienst bellen op het telefoonnummer: 03 344 23 57 of via e-mail: hallo@adviesplatform.org.