Zijn vergelijking websites wel echt onafhankelijk.

Er zijn online tal van vergelijkingssites te vinden: voor telecomabonnementen, vliegtickets, huishoudapparaten enzovoort. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een site voor die alles netjes voor u op een rij zet. Maar krijgt u wel écht de beste deals voorgeschoteld? Anders gesteld: hoe weet u dat die sites op een onafhankelijke manier te werk gaan?

Onze garantie

Wij kunnen uiteraard alleen maar voor onszelf spreken, maar wij opereren volledig onafhankelijk van energieleveranciers.
Dat betekent dat wij geen enkele baat hebben bij uw overstap naar een welbepaalde leverancier.

Wij bieden een onafhankelijke adviesverleningsdienst aan om u te helpen de beste keuze te maken voor uw bedrijf. Als u wenst over te stappen en als de overstap is uitgevoerd, ontvangen wij van uw nieuwe energieleverancier een vaste vergoeding. Dat is ook logisch: wij leveren een nieuwe klant aan bij het desbetreffende energiebedrijf. Als klant betaalt u hiervoor niks extra. En: de vergoeding die we hiervoor krijgen is voor elke energieleverancier dezelfde. Daardoor hebben wij geen enkel belang om u in de richting van een bepaalde leverancier te sturen. Enkel de beste prijs telt.

Contacteer ons voor een onafhankelijke analyse van uw energiefactuur.