Onze werkwijze om uw factuur te verlagen - Onafhankelijk Adviesplatform

Hoe helpen wij u concreet?

Contactpunt

Eén contactpunt

Centraal contactpunt. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen. Gemakkelijk te bereiken via e-mail, telefoon of sociale media. Contacteer ons en we gaan dadelijk met uw gegevens aan de slag.  

Analyse factuur

Gratis analyse

Via een uniek systeem en op onafhankelijke wijze maken wij een analyse op basis van uw huidige facturen. Volledig kosteloos. Doordat wij ten alle tijde een omvattend overzicht van alle kortingen en acties in onze database hebben, kunt u, op basis van ons voorstel, in de meeste gevallen uw factuur met meer dan 15% verlagen.

GRATIS ANALYSE

 

Afspraak

Afspraak

Afspraak ter plaatse. Wij komen naar u toe. We maken een situatieschets in uw bedrijf, onderzoeken uw noden en behoeften en brengen de energieverslinders in kaart.

Contacteer ons

 

Contract

Overstap

Zorgenvrije overstap. U hoeft zich van paperassen niks aan te trekken. Wij nemen alle administratieve stappen voor onze rekening. Als onafhankelijke partner van alle leveranciers kunnen wij u deze dienst gratis aanbieden. Wij ontvangen hiervoor een vaste administratieve vergoeding (géén commissie, gezien ons onafhankelijk statuut).

Notificatie

Notificatie

Na zes maanden herbekijkt Onafhankelijk Adviesplatform proactief of er ondertussen een goedkopere formule voor u bestaat. Enkel als er daadwerkelijk een voordeel te behalen is met een nieuwe overstap, wordt u verwittigd. Ook dit is een gratis service.