werkwijze

Hoe helpen wij u concreet?

Bij het Onafhankelijk Adviesplatform nemen wij al uw zorgen uit handen. Geen over en weer gebel of gemail, wel efficiënte communicatie waarbij we u na één contactmoment al een voorstel tot overstap naar de voordeligste leverancier opsturen.

Hoe gaan we te werk?

Op basis van een analyse van uw huidige energiefactuur maakt onze adviseur een voorstel op tot overstap naar de voordeligste leverancier. U hoeft zelf geen tarieven meer te vergelijken. Op basis van uw gegevens zoeken wij de goedkoopste leverancier uit naargelang de acties en promoties van het moment. Bent u akkoord? Dan maken wij alle administratie in orde. Na enkele maanden herbekijken we of er nieuwe acties, kortingen of goedkopere formules zijn.

1

EÉN CONTACTPUNT

Centraal contactpunt. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen. Gemakkelijk te bereiken via e-mail, telefoon of sociale media. Contacteer ons en we gaan dadelijk met uw gegevens aan de slag.

2

GRATIS ANALYSE

Via een uniek systeem en op onafhankelijke wijze maken wij een analyse op basis van uw huidige facturen. Volledig kosteloos. Doordat wij ten alle tijde een omvattend overzicht van alle kortingen en acties in onze database hebben, kunt u, op basis van ons voorstel, in de meeste gevallen uw factuur met meer dan 15% verlagen.

3

VRIJE KEUZE

U kiest volledig vrijblijvend of u akkoord gaat met ons voorstel..

4

ZORGELOZE OVERSTAP

Zorgenvrije overstap. U hoeft zich van paperassen niks aan te trekken. Wij nemen alle administratieve stappen voor onze rekening. Als onafhankelijke partner van alle leveranciers kunnen wij u deze dienst gratis aanbieden. Wij ontvangen hiervoor een vaste administratieve vergoeding (géén commissie, gezien ons onafhankelijk statuut).

5

NOTIFICATIE

Na zes maanden herbekijkt Onafhankelijk Adviesplatform proactief of er ondertussen een goedkopere formule voor u bestaat. Enkel als er daadwerkelijk een voordeel te behalen is met een nieuwe overstap, wordt u verwittigd. Ook dit is een gratis service.

Waarom kiezen voor het Onafhankelijke Adviesplatform?