VAC

Kan u nog besparen op uw energiefactuur?

Onafhankelijk Adviesplatform stelt met veel trots een nieuw partnerschap voor met VAC. VAC zet haar schouders onder uw landbouwbedrijf door een onafhankelijke en deskundige dienstverlening te bieden. Ook kan u bij VAC terecht voor advies, voorlichting en belangenverdediging voor agrarische ondernemers. VAC ontneemt landbouwbedrijven van hun zorgen, zodat ze optimaal kunnen ontwikkelen. Bij Onafhankelijk Adviesplatform staan we de leden van VAC met plezier bij in alles omtrent energie. Als trotse partner helpen wij u de energiefactuur zo laag mogelijk te houden door een jaarlijkse check uit te voeren. Bovendien ontvangt u als lid van VAC exclusieve voordelen en kortingen.

Tekengebied 2

JAARLIJKSE CHECK ENERGIETARIEF

Wij helpen u graag met het zoeken naar de voordeligste energieleverancier. Aan de hand van een uitgebreide energiescan en een jaarlijkse check kunnen wij uw energiefactuur jaar na jaar verlagen. Wij staan bij het Onafhankelijk Adviesplatform klaar om er voor te zorgen dat u niet langer teveel betaalt. Bovendien zijn wij niet verbonden aan leveranciers, op die manier kunnen we u onafhankelijk het best mogelijk advies geven. Upload nu een recente energiefactuur en wij gaan er onmiddellijk mee aan de slag. Via een unieke en onafhankelijk analyse kunnen wij een volledig vrijblijvend voorstel doen om uw factuur vaak met meer dan 15% te verlagen. Waar wacht u nog op?

Gratis energie manager voor leden

Ziet u een overzicht van uw energieverbruik op elk moment van de dag wel zitten? Met het Energie Manager platform kan u zien wat uw stroomgebruik is, wat uw teruglevering is en hoeveel gas u verbruikt. Als partner van Onafhankelijk Adviesplatform krijgt u dit ter waarde van 75 euro volledig gratis. U hoeft geen apparaatje te installeren, door een eenvoudige connectie aan de hand van een API met Fluvius kunnen de gegevens simpelweg opgehaald worden. De Energie Manager werkt op alle slimme en oude meters.

stap1

Eén contactpunt

Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent energie. Contacteer ons via e-mail, telefoon of sociale media en wij helpen u met plezier verder.

stap2

Gratis analyse

Aan de hand van een kosteloze analyse van uw huidige facturen, kunnen wij u inlichten over kortingen en acties om uw factuur tot wel 15% te verlagen.

stap3

Vrije keuze

Het is aan u om te beslissen om door te gaan met ons voorstel of niet. Dit is volledig vrijblijvend.

stap4

Zorgeloze overstap

Over de administratie moet u zich alvast geen zorgen maken, dit nemen wij bij het Onafhankelijk Adviesplatform volledig voor onze rekening.

Group 109

Steun je vereniging

Na het overstappen krijgt uw vereniging een mooi bedrag op hun rekening. Op die manier wint u èn uw vereniging erbij.

DOE DE GRATIS ENERGIECHECK! LAAT JE GEGEVENS HIER ACHTER

Liever niet online, maar telefonisch?

Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar van 9u tot 17u

Agriculture is the most healthful, most useful and most noble employment of man.

GEORGE WASHINGTON