Klanten vertellen…

Ik ontmoette Andy op een netwerkavond, waar we al snel in een gesprek verwikkeld geraakten over wat we voor elkaar konden betekenen. Ik voelde me onmiddellijk aangesproken door de persoonlijke aanpak van Andy en zijn Onafhankelijk Adviesplatform.

Het team van Onafhankelijk Adviesplatform kwam bij ons langs, waar ik hen inzage gaf in onze contracten met energieleveranciers. Binnen de twee dagen ontving ik al een duidelijk voorstel. Daaruit bleek meteen dat er nog heel wat bespaard kon worden op onze energiefactuur.

Waarom ik graag met Onafhankelijk Adviesplatform werk? De persoonlijke aanpak, de snelle service en de overzichtelijke tarieven. Wat ik belangrijk vind bij een partnership is dat ‘men doet wat men zegt en zegt wat men doet’.

Steven Ghesquière – Zaakvoerder
Als zaakvoerder van Xtra Interim werk ik samen met de klant een gepaste rekruteringsstrategie uit.
Daarnaast help ik mijn klanten met employer branding en retentie- en motivatiemanagement.
XTRA INTERIM Vinden, binden, boeien. DEURNE/KONTICH/MECHELEN/ANTWERPEN

CONTACTEER ONS

Klanten vertellen…

“Eerlijk gezegd was ik initieel sceptisch: was dit het zoveelste goedkope verkoopspraatje? Uiteindelijk stemden we in met een gesprek waarin we onze visie konden toelichten. Wij wilden resoluut gaan voor groene energie: hoe duurzamer, hoe liever. Onafhankelijk Adviesplatform heeft echt geluisterd naar ons en is meegegaan in ons verhaal. Voor het opmaken van een aanbod gingen ze zelfs de achtergrond van energiebedrijven na om zeker te zijn dat er op een duurzame manier gewerkt werd. We kregen een gedegen en professionele uitleg én we konden een fikse besparing realiseren in heel wat van onze filialen.”

“Wat ik overigens heel sterk vond: Onafhankelijk Adviesplatform raadde ons aan om nog even te wachten met tekenen omdat de prijzen op korte termijn nog zouden zakken. Zodra de prijsverlaging een feit was, contacteerden de mensen van Onafhankelijk Adviesplatform ons zelf. Zo een proactieve service is ongezien.”

Koen De Bock – Afgevaardigd bestuurder
ECOSO VZW, WILLEBROEK

CONTACTEER ONS

Klanten vertellen…

“Op een dag contacteerde Onafhankelijk Adviesplatform ons met de vraag of ze voor ons een vergelijkende analyse mochten maken van energieleveranciers. We hebben eigenlijk geen moment getwijfeld om “ja” te zeggen: wat hadden we te verliezen? De analyse is helemaal gratis. Bovendien gaf Onafhankelijk Adviesplatform meteen een goede indruk: professionele aanpak, zonder aandringen. En kijk: we zijn op hun advies van energieleverancier veranderd en hebben een goedkoper tarief kunnen bekomen. Ik kan zo’n analyse dus alleen maar aanbevelen!”

Martine Lambrechts – Zaakvoerder
FLOWERS & THINGS, WOMMELGEM

CONTACTEER ONS

Waarom Onafhankelijk adviesplatform?

Andy De Bondt – zaakvoerder spreekt met passie over zijn doel

“Met mijn jarenlange ervaring heb ik vooral vaak gezien hoe het niet moet. Er zijn veel sales-  en marketingkantoren die hun klanten een leverancier opdringen. En het enige wat voor hen telt, is de bijhorende commissie opstrijken. Daardoor zijn er heel wat bedrijven die het beste tarief mislopen.”

“Wij willen een totaaloplossing bieden, omdat veel bedrijven de markt niet kennen. Met onze expertise zijn we perfect geplaatst om bedrijven daarin bij te staan. Wij gaan niet alleen het energietarief aanpassen, maar gaan ook op zoek naar de energievreters door middel van een energiemonitor. Zo werken we aan optimalisatie op lange termijn.”

CONTACTEER ONS

Klanten vertellen…

“Via één van onze landbouwers werden we op de hoogte gebracht van de dienstverlening van Onafhankelijk Adviesplatform. Wat een super service voor onze klanten – veelal grootgebruikers! Zelf zijn we geen klant, maar we bekijken de mogelijkheden om een partnership aan te gaan en te zien of we de diensten van Onafhankelijk Adviesplatform kunnen integreren in ons eigen dienstenpakket.”

Danny Vandebeeck – coördinator
VLAAMS AGRARISCH CENTRUM, MERELBEKE

CONTACTEER ONS

Klanten vertellen…

“Als vastgoed- en bedrijfseigenaar is energie voor mij een belangrijke kost. Ik was op zoek naar een manier om mijn kosten te analyseren en te vergelijken met het aanbod op de markt. Ik had totaal geen echt inzicht of de formule waarmee ik werkte bij mijn toenmalige energieleverancier wel de meest aangepaste en voordelige was voor mijn bedrijf. Toen kreeg ik Onafhankelijk Adviesplatform in het vizier. Op basis van een concrete analyse van onze verbruikscijfers en -patronen slaagden ze er op een paar uur tijd in om de voordeligste mogelijkheden in kaart te brengen.”

Dirk Paelinck – CEO en oprichter
INTEROFFICES, WOMMELGEM

CONTACTEER ONS

Klanten vertellen…

“Energie is een heel moeilijk begrijpbare materie. Je kan natuurlijk zelf trachten om alles uit te pluizen, maar als een expert in functie van jouw specifieke situatie de beste oplossing aanbiedt, dan zou je moeten gek zijn om daar niet op in te gaan.

“Alles is op een heel eerlijke manier gebeurd: als grootgebruiker kan je niet zomaar je contract met je leverancier verbreken. Onafhankelijk Adviesplatform heeft ons daarin perfect begeleid en correct juridisch advies gegeven.”

“Alle communicatie verliep steeds heel open en eerlijk. We hebben dankzij Onafhankelijk Adviesplatform al een besparing kunnen doorvoeren en kijken uit naar de volgende notificatie om verder te kunnen besparen.”

Marc Van Tilborgh – General Manager
BELGISCHE KEURSLAGERS VZW, MELLE

CONTACTEER ONS