KUFB-URFB

Kan u nog besparen op uw energiefactuur?

Als trotse partner van KUFB-URFB helpen wij om uw energiefactuur zo laag mogelijk te houden door een jaarlijkse check uit te voeren. KUFB is de enige beroepsvereniging die de specifieke sector van de beroeps floristen vertegenwoordigt, en dat al maar liefst 80 jaar. Het Onafhankelijk Adviesplatform is dan ook zeer trots als partner de KUFB en zijn leden bij te staan in alles omtrent energie. Zo ontvangt u als lid unieke voordelen en exclusieve kortingen!

Tekengebied 2

Jaarlijkse check-up van de energietarieven

Naast de digitale meter die volcontinu inzichten biedt, wordt er ook een jaarlijkse check uitgevoerd. Daarbij wordt de energiefactuur onder de loep genomen door Onafhankelijk Adviesplatform. Deze energiescan vormt de basis voor een vergelijking van de energietarieven op de markt. Het enige wat het lid daarvoor te doen is het uploaden van een recent energiefactuur, waarna de analyse wordt uitgevoerd. Vervolgens stellen we de voordeligste energieleverancier voor en regelen we indien gewenst de volledige overstap
van A tot Z. Besparingen van meer dan 15% op de energiefactuur zijn geen uitzondering. Een fiks bedrag aangezien floristen heel wat energie verbruiken.

Gratis energie manager voor leden

Een gratis energiecheck op elk moment van de dag? Dat is vanaf nu geen probleem met de app Energiecheck van Onafhankelijk Adviesplatform! Een apparaatje ter waarde van 50 euro krijgt u volledig gratis als partner van Onafhankelijk Adviesplatform. Dit apparaat is gekoppeld aan een app waar u gedetailleerde grafieken kan raadplegen en waar u kan zien wat uw stroomgebruik, teruglevering en gasverbruik is. De enige voorwaarde is dat u moet beschikken over een digitale meter.

OAP-svg-element-01-1

Eén contactpunt

Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent energie. Contacteer ons via e-mail, telefoon of sociale media en wij helpen u met plezier verder.

OAP-svg-element-02

Gratis analyse

Aan de hand van een kosteloze analyse van uw huidige facturen, kunnen wij u inlichten over kortingen en acties om uw factuur tot wel 15% te verlagen.

Artboard-1-ok2-de1

Vrije keuze

Het is aan u om te beslissen om door te gaan met ons voorstel of niet. Dit is volledig vrijblijvend.

OAP-svg-element-04

Zorgeloze overstap

Over de administratie moet u zich alvast geen zorgen maken, dit nemen wij bij het Onafhankelijk Adviesplatform volledig voor onze rekening.

DOE DE GRATIS ENERGIECHECK! LAAT JE GEGEVENS HIER ACHTER

Liever niet online, maar telefonisch?

Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar van 9u tot 17u

Every flower is a soul blossoming in nature

Gerard De Nerval