De energiemonitor van Sentesia helpt u besparen op uw energieverbruik

Bespaar tot 15% op uw energiefactuur dankzij de slimme thermostaat van Sentesia, warm aanbevolen door het Onafhankelijk Adviesplatform

Slim besparen in 3 stappen

1. Plaats de smart hub in uw woning en maak verbinding met het internet via wifi of een UTP-kabel, de slimme thermostaat en de slimme stekkers.
2. Installeer de app van Sentesia op uw smartphone en maak een account aan.
3. Sluit eenvoudig uw apparaten aan en beheer altijd en overal het energieverbruik in uw woning. Ontdek waar de energievreters zich bevinden en bespaar tot 15% op uw energiefactuur!

 

CONTACTEER ONS

 

Met de slimme app van Sentesia kunt u overal uw energieverbruik monitoren en bijsturen.

  • Sentesia brengt het verbruik van al uw apparaten overzichtelijk in kaart. Zo herkent u meteen het sluimerverbruik en de energievreters. Hierdoor weet u bijvoorbeeld wanneer verouderde toestellen vervangen moeten worden.
  • De slimme thermostaat helpt om verkwisting van energie te voorkomen.
  • Stap voor stap leert u hoe u zuiniger met energie kunt omspringen. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U kan tot 15% op uw energiefactuur besparen!

 

 

 

 

Op uw smartphone of tablet

Alle gegevens kunt u via de app op uw smartphone of tablet raadplegen. Ook kunt u vanop afstand ingrijpen in uw energieverbruik, bijvoorbeeld wanneer u de verwarming vergat uit te zetten. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over onnodig energieverbuik en hoge kosten.

Sentesia Green voor energie

Besparen op uw energieverbruik kan dankzij Sentesia Green al vanaf 27,95 euro/maand (inclusief btw).

Sentesia Green Bundel

  • 1 Smart hub
  • 1 Slimme thermostaat
  • 2 Slimme stekkers

 

 

 

Installatie  smart hub

Internetaansluiting met wifi.

Het is heel eenvoudig om de smart hub van Sentesia te installeren. Het enige wat u nodig heeft is een internetaansluiting met wifi en een stopcontact. Via de app monitort u vervolgens moeiteloos uw verbruik.

Wist u dat u de smart hub ook kunt huren en steeds uw eigen bundel en serviceplan kunt samenstellen? Zo bent u zeker dat onze dienstverlening steeds aansluit bij uw unieke situatie.

 

 

Wenst u meer informatie over Sentesia Green?

Ja, ik wil meer weten over de Sentesia Green-bundel van het Onafhankelijk Adviesplatform.