Energieadvies

Energieadvies voor uw bedrijf nodig?
Hier kan u terecht concreet?

Bent u op zoek naar strategieën om de energiefactuur van uw kmo te verlagen? Wil u een overzicht van de verschillende energieleveranciers, inclusief prijzen en promoties? Of hebt u energieadvies op maat van uw bedrijf nodig? Bij deze instanties kan u terecht.

Energieadvies van de Vlaamse overheid

Wil je meer weten over de Insight energiechecker?

Onafhankelijk Adviesplatform: dé partner voor energieadvies op maat

Gaat u liever nog een stap verder? Hebt u nood aan het beste energieadvies? Dan is het Onafhankelijk Adviesplatform uw partner. Naast een uitgebreide energiescan gaan wij voor u op zoek naar de perfecte energieleverancier. Heel wat bedrijven betalen namelijk nog steeds té veel. Dat komt omdat de energiemarkt bijzonder moeilijk te doorgronden is voor buitenstaanders. Tarieven fluctueren constant en elke leverancier voert zijn eigen promoties en acties. Onze experts zijn thuis in de energiemarkt en vinden voor u gegarandeerd het voordeligste tarief. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers en kunnen u dus volledig onafhankelijk advies geven. Dat kost u overigens geen cent. De energieleverancier betaalt een administratieve vergoeding. Die is overigens voor elke leverancier identiek.

Energieadvies van de Vlaamse overheid

Voor alle informatie over subsidies en energienormen, kunt u op de website van de overheid terecht. De Vlaamse overheid biedt allerlei tegemoetkomingen, zoals:

Energieverbruik per toestel?​

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een energiemonitor. Dat is een slimme meter die uw energieverbruik in kaart brengt. U komt snel te weten welke toestellen het meeste elektriciteit verbruiken en kunt u verbruik daarop afstemmen. Door bewust om te gaan met energie bespaart u al snel 15 procent op uw factuur.   Neem contact op met onze experts voor energieadvies op maat van uw bedrijf.  

Agentschap Innoveren
& ondernemen

Wil u uw energieverbruik in kaart brengen? Het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse overheid biedt ondernemingen een individuele energiedoorlichting aan. Zo komt u te weten waar de structurele energieproblemen zich bevinden in uw bedrijf. Naast de gratis scan kunnen kmo’s ook advies krijgen over subsidies en aanbevolen energiemaatregelen. Zo bent u gegarandeerd van het beste energieadvies.