Energieadvies

Wist u dat ruim 60% van alle bedrijven en particulieren in België nog steeds te veel betaalt voor energie?
En dit ondanks de liberalisering van de energiemarkt. De doorsnee gebruiker heeft gewoonweg geen zicht op alle verschillende leveranciers, formules, kortingen en acties, die ook nog eens van dag tot dag veranderen. Bovendien zijn energieprijzen complex en ogenschijnlijk niet transparant. Veel bedrijven en particulieren zien door de bomen het bos niet meer. Betaalt ook u nog te veel? Geen idee?

Onafhankelijk Adviesplatform zoekt het voor u uit.
Energie vergelijken via Onafhankelijk Adviesplatform loont. Via ons platform komt u in aanmerking voor speciale acties en tarieven op maat van uw bedrijf of woning. Omdat we niet gebonden zijn aan een energieleverancier gaan we steeds voor de beste energieprijs op de markt. Daar kan ook u van profiteren.  

 

Energie expertise

Samen hebben wij meer dan 10 jaar ervaring: Onafhankelijk Adviesplatform kent de energiemarkt als geen ander. Die kennis willen we met u delen. Ook onze partners zijn zorgvuldig gekozen en opgeleid tot echte energie-experten. Als onafhankelijke deskundigen zijn onze adviseurs trouwens verplicht om consistente informatie te geven: alle medewerkers moeten zich houden aan strikte, door de wetgever opgelegde gedragsregels. Kortom, Onafhankelijk Adviesplatform verdient uw vertrouwen.

Onafhankelijk & onpartijdig

Onafhankelijk Adviesplatform is – zoals onze naam aangeeft – voor honderd procent onafhankelijk. Hoe kunnen we die onafhankelijkheid garanderen? Onze adviseurs hebben geen direct contact met de energieleveranciers. Zij ontvangen geen commissie van de energieleveranciers, maar een vaste administratieve vergoeding die voor elke leverancier identiek is. Het enige wat telt in onze analyse is voor u het voordeligste tarief vinden.

Gratis notificatiedienst

Energietarieven fluctueren constant. Onafhankelijk Adviesplatform wil voor zijn klanten de beste tarieven op lange termijn. Daarom kunt u als klant van Onafhankelijk Adviesplatform rekenen op onze gratis notificatiedienst. Wij stellen u op de hoogte als u in aanmerking komt voor een lager tarief of als uw contract afloopt. Zo bent u ten alle tijde verzekerd van het beste energietarief op de markt.

Gratis overstapservice

Klanten van Onafhankelijk Adviesplatform kunnen zorgenvrij genieten van de beste energietarieven. Alle administratie wordt u uit handen genomen. Wij ondernemen de nodige stappen voor uw overstap, van A tot Z. Wij zeggen het energiecontract op bij uw huidige energieleverancier en vragen vervolgens bij uw nieuwe leverancier uw contract aan. Wij zorgen voor uw energie, zodat u zich kan focussen op uw core business!

Betaal geen seconde langer te veel voor uw energie!

Contacteer ons