• Onafhankelijke analyse & advies
  • Klanttevredenheid
  • Ontzorging & opvolging
  • Onze fysieke store

Welkom in onze Energy Experience Store!

De energiemarkt stond de laatste jaren op zijn kop, dat kan iedereen beamen. Wij merkten dat steeds meer mensen nood hadden aan gericht, onafhankelijk advies omtrent hun huidige energiecontract. Niet enkel de cijfers op de gas- en elektriciteitsmeter zijn van belang, maar tegenwoordig dient er met nog veel meer rekening te worden gehouden. Denk hierbij aan de aanwezigheid van zonnepanelen, een warmtepomp, thuisbatterij, … Wij bekijken het totaalplaatje en helpen je graag verder met elk van deze aspecten die bijdragen aan jouw energieverbruik.

Waarmee helpen we je?

Zonnepanelen

In onze Energy Experience Store kun je terecht voor deskundig advies op maat betreffende jouw vraag rond zonnepanelen. Ons team van experts staat je graag bij in de zoektocht naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om het aanleggen van zonnepanelen op je dak of het onderhouden van je huidige zonnepanelen, wij bieden alle nodige ondersteuning en advies. Zo ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte oplossing voor jouw energiebehoefte.

Thuisbatterij

Bij ons kun je ook terecht voor advies over thuisbatterijen. Een thuisbatterij kan helpen om je energierekening te verlagen en je te voorzien van een back-up energiebron in geval van een stroomstoring. De deskundige medewerkers beantwoorden al je vragen en helpen bij het vinden van de juiste thuisbatterij die past bij jouw huis en energiebehoeften. Zo kun je optimaal profiteren van de voordelen ervan.

Energiescan +
EPC-certificaat

Naast bovenstaande diensten, zijn er nog enkele diensten die wij aanbieden om een energiezuinige woning te creëren. Wil jij weten waar jouw woning of bedrijf mogelijks energie verliest? Wij komen graag ter plaatse een uitvoerige energiescan doen van het volledige pand. Daarnaast zijn wij ook bevoegd om een EPC-certificaat van jouw pand op te stellen. Je kan in onze Energy Experience Store terecht om te horen hoe wij hiervoor te werk gaan en om hiervoor een afspraak in te plannen.

Nybo-app

Wil je live je verbruik en kosten op dezelfde plek kunnen bijhouden en raadplegen? Dat kan binnenkort met de Nybo-app! Je kan op het platform direct bekijken hoeveel u verbruikt en hoeveel u teruglevert aan het net. Je gegevens kunnen ook rechtstreeks gelezen worden door Fluvius. Dit gebeurt door middel van een API met Fluvius waarmee je je gemakkelijk kan registreren. In onze experience store kan je terecht voor een live demo van de app of hulp bij de installatie hiervan.

Kom je langs?

Wees welkom in onze Energy Experience store, met of zonder afspraak.

Ma – vrij 09:00u – 17:00u
Za – zo Gesloten

Frankrijklei 154,
2000 Antwerpen

Onafhankelijk Adviesplatform © 2023 | Webdesign Webit