Ook tijdens de corona-crisis zetten we in op uw besparingen

Ook tijdens de corona-crisis zetten we in op uw besparingen

Dat het coronavirus een stevige impact heeft op het dagelijkse leven en onze economie staat buiten kijf. Bij Onafhankelijk Adviesplatform volgen we de situatie op de voet en we hebben er uiteraard alle begrip voor dat onze onafhankelijke energieadviseurs op dit moment niet overal meer welkom zijn. We blijven echter niet bij de pakken zitten, want ook in deze tijden vinden we het feit dat u kan besparen op uw energiefactuur ontzettend belangrijk. 

Om u toch te kunnen laten genieten van de voordeligste energie hebben we daarom besloten dat: 

Onze energieadviseurs voortaan ook per WhatsApp, Messenger of andere manier van mobiele communicatie, uw energierekeningen kunnen analyseren en met het voordeligste voorstel op de proppen kunnen komen. We communiceren face-to-face vanop afstand, analyseren uw factuur en zorgen dat u razendsnel en zonder bijkomende administratie kunt overstappen naar de voordeligste energieleverancier. 

We hopen natuurlijk zo spoedig mogelijk ter plekke te kunnen verder helpen, maar we beschouwen dit momenteel als het beste alternatief. Bij Onafhankelijk Adviesplatform blijven we alvast inzetten op uw besparingen en de voordeligste energie! 

Moesten er vragen zijn over deze werkwijze of moest u een afspraak vanop afstand wensen, geef ons dan zeker een seintje. We plannen deze meeting zo snel mogelijk in! 

Wij zijn steeds te bereiken via ons vertrouwd nummer 03/344.23.57 en hallo@adviesplatform.org