Club Confrater

Kan u nog besparen op uw energiefactuur?

Met veel trots stelt Onafhankelijk Adviesplatform zijn partner Club Confrater voor. Club Confrater is een studentenvereniging uit Gent. Ze brengen studenten samen van verschillende richtingen en streken. U kan ze geregeld terugvinden in hun geliefde clubcafé Confrater voor een frisse pint of een leuke activiteit. Club Confrater draagt vriendschap hoog in het vaandel en er ontstaan bij Club Confrater dan ook vriendschappen voor het leven. Wij bij Onafhankelijk Adviesplatform kunnen dit alleen maar aanmoedigen. Door een jaarlijkse check uit te voeren helpen wij, als trotse partner, de energiefactuur zo laag mogelijk te houden. Daarbij ontvangt u als lid van Club Confrater kortingen en exclusieve voordelen.

Tekengebied 2

JAARLIJKSE CHECK ENERGIETARIEF

Wij helpen u graag met het zoeken naar de voordeligste energieleverancier. Aan de hand van een uitgebreide energiescan en een jaarlijkse check kunnen wij uw energiefactuur jaar na jaar verlagen. Wij staan bij het Onafhankelijk Adviesplatform klaar om er voor te zorgen dat u niet langer teveel betaalt. Bovendien zijn wij niet verbonden aan leveranciers, op die manier kunnen we u onafhankelijk het best mogelijk advies geven. Upload nu een recente energiefactuur en wij gaan er onmiddellijk mee aan de slag. Via een unieke en onafhankelijk analyse kunnen wij een volledig vrijblijvend voorstel doen om uw factuur vaak met meer dan 15% te verlagen. Waar wacht u nog op?

Gratis energie manager voor leden

Ziet u een overzicht van uw energieverbruik op elk moment van de dag wel zitten? Met het Energie Manager platform kan u zien wat uw stroomgebruik is, wat uw teruglevering is en hoeveel gas u verbruikt. Als partner van Onafhankelijk Adviesplatform krijgt u dit ter waarde van 75 euro volledig gratis. U hoeft geen apparaatje te installeren, door een eenvoudige connectie aan de hand van een API met Fluvius kunnen de gegevens simpelweg opgehaald worden. De Energie Manager werkt op alle slimme en oude meters.

Tekengebied 7

BESPAAR OP JE ENERGIEFACTUUR, HELP JE VERENIGING

Dankzij onze jaarlijkse check, bespaart u niet alleen op uw energiefactuur. Indien u via het onderstaand formulier overstapt van energieleverancier zorgt u er ook voor dat uw vereniging een mooie vergoeding ontvangt. Twee vliegen in één klap.

stap1

Eén contactpunt

Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent energie. Contacteer ons via e-mail, telefoon of sociale media en wij helpen u met plezier verder.

stap2

Gratis analyse

Aan de hand van een kosteloze analyse van uw huidige facturen, kunnen wij u inlichten over kortingen en acties om uw factuur tot wel 15% te verlagen.

stap3

Vrije keuze

Het is aan u om te beslissen om door te gaan met ons voorstel of niet. Dit is volledig vrijblijvend.

stap4

Zorgeloze overstap

Over de administratie moet u zich alvast geen zorgen maken, dit nemen wij bij het Onafhankelijk Adviesplatform volledig voor onze rekening.

Group 109

Steun je vereniging

Na het overstappen krijgt uw vereniging een mooi bedrag op hun rekening. Op die manier wint u èn uw vereniging erbij.

DOE DE GRATIS ENERGIECHECK! LAAT JE GEGEVENS HIER ACHTER

Liever niet online, maar telefonisch?

Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar van 9u tot 17u

Gezelligste caféclub te Gent en omstreken ❤️🖤

CLUB CONFRATER