Belgische Beauty Federatie

Kan u nog besparen op uw energiefactuur?

Als trotse partner van De Belgische Beauty Federatie helpen wij om uw energiefactuur zo laag mogelijk te houden door een jaarlijkse check uit te voeren. De Belgische Beauty Federatie is dé federatie die het aanleveren van correcte en up-to-date informatie, alsook bijstand voor de professionals binnen de beauty- & kapperssector prioritair stelt. Het Onafhankelijk Adviesplatform is dan ook zeer trots als partner van De Belgische Beauty Federatie en zijn leden bij te staan in alles omtrent energie. Als lid van de Belgisch Beauty Federatie, ontvang je exclusieve voordelen en kortingen!

Tekengebied 2

JAARLIJKSE CHECK ENERGIETARIEF

Wij helpen u graag met het zoeken naar de voordeligste energieleverancier. Aan de hand van een uitgebreide energiescan en een jaarlijkse check kunnen wij uw energiefactuur jaar na jaar verlagen. Wij staan bij het Onafhankelijk Adviesplatform klaar om er voor te zorgen dat u niet langer teveel betaalt. Bovendien zijn wij niet verbonden aan leveranciers, op die manier kunnen we u onafhankelijk het best mogelijk advies geven. Upload nu een recente energiefactuur en wij gaan er onmiddellijk mee aan de slag. Via een unieke en onafhankelijk analyse kunnen wij een volledig vrijblijvend voorstel doen om uw factuur vaak met meer dan 15% te verlagen. Waar wacht u nog op?

OAP-svg-element-01-1

Eén contactpunt

Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent energie. Contacteer ons via e-mail, telefoon of sociale media en wij helpen u met plezier verder.

OAP-svg-element-02

Gratis analyse

Aan de hand van een kosteloze analyse van uw huidige facturen, kunnen wij u inlichten over kortingen en acties om uw factuur tot wel 15% te verlagen.

Artboard-1-ok2-de1

Vrije keuze

Het is aan u om te beslissen om door te gaan met ons voorstel of niet. Dit is volledig vrijblijvend.

OAP-svg-element-04

Zorgeloze overstap

Over de administratie moet u zich alvast geen zorgen maken, dit nemen wij bij het Onafhankelijk Adviesplatform volledig voor onze rekening.

DOE DE GRATIS ENERGIECHECK! LAAT JE GEGEVENS HIER ACHTER

Liever niet online, maar telefonisch?

Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar van 9u tot 17u

A thing of beauty is a joy forever

JONH KEATS